Entitate energetică luminoasă bântuie pe străzile unui oraș din Rusia (video)

O cameră de supraveghere a surprins pe străzile unui oraș din Rusia o entitate misterioasă, sub forma unei sfere luminoase. Imaginile au fost capturate în noaptea zilei de 5 februarie 2014 și au făcut înconjurul lumii, devenind subiect de dezbatere publică.

Imaginile sunt de-a dreptul șocante pentru că se poate observa o entitate energetică sub forma unei sfere luminoase care patrulează pe străzile unui oraș din Rusia în plină noapte.

Sfera luminoasă se mișcă în toate direcțiile ca și cum ar fi vorba despre o entitate energetică însuflețită. Specialiștii care au analizat aceste imagini sunt de părere că sfera nu poate fi văzută cu ochiul liber și doar camera de filmat cu infraroșu a putut detecta prezența ei.

Părerile sunt împărțite cu privire la ceea ce poate reprezenta această misterioasă sferă luminoasă. Unele voci sunt de părere că este vorba despre un OZN, în timp ce altele spun că sfera luminoasă nu este altceva decât o entitate energetică.

sfera luminoasa

Asemenea prezențe incredibile au mai fost semnalate de-a lungul timpului în diferite zone de pe glob, dar cu toate acestea nimeni nu poate spune cu exactitate ceea ce reprezintă. Cel mai straniu este faptul că ele sunt invizibile ochiului uman, dar nu și camerelor de filmat. Probabil că odată cu evoluția tehnologică, omul va dezlega mai multe mistere de acest gen și va conștientiza cu adevărat realitatea în care își duce existența.

Loading...loading...
S-ar putea să-ți mai placă și