The news is by your side.

ENIGMELE ORIGINII UMANITĂȚII

0

Până la teoria lui Dawin, s-a spus că omul a fost creat de Dumnezeu. Darwin a venit cu teoria sa evoluționistă, în care se spunea că omul este descendent al unui animal păros. Omul a fost retrogradat la rangul de urmaș al maimuței.

În diverse locuri din lume, s-au găsit vestigii care contrazic acest tablou. Vorbim despre oase umane cu o vechime de milioane de ani, obiecte stranii care teoretic nu ar fi trebuit să existe.

În minele de cărbune din California s-au descoperit vârfuri de săgeți, cu o vechime de peste 30 milioane de ani. În altă mină a fost descoperit un craniu al unui om modern, care a fost numit craniul Calaveros. Oficial, știm că omul a venit în cele două Americi în urmă cu maximum 35 de milenii. Descoperirile contrazic această teorie.

Într-un strat de cărbune din Illinois a fost descoperit scheletele unui om modern. Stratul are o vechime de 320 de milioane de ani.
Au mai fost descoperite urme de pași umani în roci care s-au format cu zeci de milioane în urmă, atunci când roca era un strat umed de mâl. În America și China au fost descoperite urme de încălțăminte cu talpă striată, a căror vechime este de peste 20 milioane de ani.

Și alte descoperiri ridică semne de întrebare. Bijuterii încastrate în piatră, vase în formă de clopot, statuete. Istoricul Nicolae Densușianu menționa în una din scrierile sale că pe soclul Sfinxului din Bucegi a existat o inscripție într-o limbă necunoscută.

Sfinxul din Carpați nu a fost studiat și analizat de istoricii români. Singurul istoric care s-a deplasat în Bucegi și l-a studiat a fost Daniel Ruzo, specialist al culturii mayașe și care a făcut conexiuni între egipteni, mayași și misterioasa civilizație din Carpați. O civilizație de origine necunoscută a creat aceste culturi.

Pilotul și scriitorul Doru Davidovici a prezentat în una din cărțile sale o descoperire excepțională care a fost făcută într-o mină din România. Este vorba despre o statuetă realizată dintr-un metal ușor. Ea reprezenta o divinitate cu șase degete la mâini. A fost numită Zeița din oricalc. Din păcate, statueta a dispărut.

În anul 1973, lângă Aiud a fost descoperit un obiect ciudat printre oase de mamut. Părea un soi de tălpică și era confecționat dintr-un aliaj complex, 89% aluminiu. Omenirea avea să descopere aluminiul mult mai târziu.

oamenilor-evoluați-spiritual ENIGMELE ORIGINII UMANITĂȚII

Ce am putea înțelege din istoria umanității? Mai nimic, ar spune unii dintre noi. Istoricii nu au putut sau nu au vrut să pună cap la cap aceste descoperiri și istoria să fie rescrisă. Până la adevăr este cale lungă. Cine suntem, de unde venim și încotro ne îndreptăm?

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și