Take a fresh look at your lifestyle.

Energiile subtile, dincolo de spațiu și de timp

Există numeroase câmpuri energetice umane. Câmpurile electromagnetice și magnetice sunt măsurabile cu ajutorul celulelor, țesuturilor, organelor interne. Există și biocâmpuri care acționează prin canale de energii subtile.

Câmpurile morfoenergetice

Un astfel de câmp este format din structuri care conduc la un organ intern. Rupert Sheldarke a fost primul cercetător care a realizat studii aprofundate asupra acestui fenomen, începând cu anii 80. El a studiat câmpul energetic interior al unei unități morfice care ulterior, prin dezvoltarea sa, se va transforma într-un organ intern sau țesut.

Câmpul morfoenergetic se formează ca urmare a rezonanței morfice și diferă de la om, la plante sau animale. Conform studiilor lui Sheldarke, membrii unei familii transmit urmașilor tipuri de comportamente și emoții, chiar și în situații în care sunt separați. El susține că există o energie subtilă care trece dincolo de timp și spațiu. Bunicul transmite nepotului tipuri comportamentale prin fluxuri de energii subtile.
Acțiunile, traumele, emoțiile unui bunic se transmit nepotului prin canale de energie morfică.

Câmpurile eterice

Sunt câmpuri subtile care formează aura. În jurul fiecărei unități de viață se formează un câmp eteric care este unit cu corpul fizic. Aura transmite unde de energie transversale.

Câmpul eteric penetrează toate particulele din corpul uman formând o matrice eterică. Câmpul eteric și organismul uman sunt legate prin meridiane energetice care generează dezvoltarea corpului uman

Câmpuri energetice speciale

Aceste câmpuri regularizează funcțiile mentale, emoționale, spirituale care corespund diverselor părți ale corpului subtil.
Aura este formată din mai multe benzi energetice care fac legătura între corpul fizic și lumea exterioară. La începutul secolului al XIX-lea, aura era considerată un fluid universal.

Loading...

Mai târziu, cercetătorul Franz Mesmer a introdus termenul de mermesism, obiectele animate și neanimate sunt traversate de un fluid care le face să fie în legătură unele cu altele.

A fost introdus conceptul de câmp energetic odic care este compus din polarități, are diferite culori și înconjoară corpul uman. Partea stângă a corpului uman acționează precum un pol negativ, iar cea dreaptă ca un pol pozitiv, acțiune care se realizează pe anumite frecvențe.

furtul-energetic

În anul 1930, cercetătorii au stabilit că aura prezintă frecvențe și intensități reduse, în zonele unde există blocaje de natură fizică sau psihică.
Au urmat studiile cercetătorilor ruși care au relevat că frecvența corpului uman oscilează între 300 și 2000 de nanometri.

Inima, sistemul circulator, sistemul nervos transmit informații despre nivelul lor de activitate prin aură, care își modifică culoarea în funcție de blocajele existente.

loading...

Comentariile sunt închise.