ENERGIILE NECUNOSCUTE ALE CIVILIZAȚIILOR EXTRATERESTRE, UN PERICOL PENTRU OMENIRE

ENERGIILE NECUNOSCUTE ALE CIVILIZAȚIILOR EXTRATERESTRE, UN PERICOL PENTRU OMENIRE

Extratereștrii au puteri nelimitate și beneficiază de energii necunoscute nouă, pământenilor. CIA a fost interesată de cazul soldaților ruși care au murit în Siberia, în condiții misterioase. Documentele au intrat în posesia CIA după anul 1991, atunci când Gorbaciov a pierdut puterea, KGB-ul a fost desființat și multe documente clasificate au intrat în posesia CIA.

Incidentul s-a petrecut în Siberia, lângă o bază militară. Un OZN a survolat baza militară și pentru că s-a considerat că baza poate fi atacată, s-a decis lansarea unor rachete sol-aer. OZN-ul s-a prăbușit, și cinci extratereștri de talie mică au continuat asaltul asupra soldaților.

Cinci extratereștri au fuzionat și au format o sferă luminoasă care a avut un impact catastrofal asupra soldaților sovietici. 23 dintre aceștia au fost pietrificați. Numai doi soldați au rămas în viață.

În momentul deflagrației, cei doi supraviețuitori se aflau la o distanță mai mare de sferă, situație care le-a salvat viața.
Raportul KGB face precizarea că trupurile celor 23 de soldați au fost transportate la Moscova într-un institut de cercetare. Specialiștii de la acel institut au concluzionat că o sursă de energie necunoscută omenirii a schimbat structura organismelor într-o substanță care era apropiată cu cea a calcarului.

La finalul raportului se menționează că extratereștri dispun de arme și tehnologie care depășesc ipotezele emise până atunci. Evenimentul s-a produs în anul 1990, iar raportul conține 250 de pagini.

Cele relatate mai sus, pot fi considerate de unii dintre noi, drept un scenariu SF. Documente declasificate după anul 2015, aparținând FBI, susțin faptul că extratereștrii posedă energii necunoscute omenirii și care au un efect devastator. În acest sens, rapoartele descriu dematerializarea OZN-urilor și trecerea lor într-o altă dimensiune.

Alte documente descriu monitorizarea la care este supusă omenirea de către extratereștri și pericolul la care suntem expuși zi de zi. Rapoartele au fost întocmite de cercetători celebri în SUA și sunt bazate pe studii de cazuri care s-au produs în întreaga lume.
În SUA a fost lansat proiectul SETI care a avut ca obiectiv principal studierea energiilor de care dispun extratereștrii și stabilirea impactului pe care un eventual atac extraterestru îl are asupra omenirii.

Stephan Hawking, celebrul fizician, a fost primul om de știință care a atras atenția acestui eventual pericol. Pe ce s-au bazat afirmațiile sale?
Hawking a fost cooptat în diverse proiecte, în care a avut acces la documente clasificate care priveau securitatea națională sau mondială. La început, declarațiile sale au fost considerate hazardate. Mai târziu, tot mai mulți oameni de știință s-au alăturat demersului său.

Omenirea este catalogată ca fiind o civilizație de nivelul zero, dat fiind tehnologia și formele de energie pe care le utilizează. Civilizațiile extraterestre de nivel 1,2, sau 3, care s-au dezvoltat în milioane de ani, dispun de energii la care omenirea va ajunge într-un viitor care se poate măsura în zeci de mii de ani sau poate mai mult.

CATEGORIES
Share This
>