Mistere

Energie pură! MISTERIOASELE PIRAMIDE DIN ANTARCTICA

Antarctica este una dintre cele mai misterioase și controversate zone de pe Terra. Începând cu anul 2001, numeroase amănunte controversate au început să iasă la lumină.

Opinia publică a aflat că numeroase structuri megalitice se află îngropate sub stratul gros de gheață din regiunea polară sudică.
Armata americană a trimis mai multe echipe de specialiști.

În anul 2001, s-a aflat că au fost trimiși mai mulți medici ca să acorde îngrijiri medicale celor care lucrau sub gheață. Tot atunci, a avut loc un cutremur care a zguduit foarte puternic zona. Seismologii au localizat epicentrul chiar sub structura megalitică.

După ce au început săpăturile în acea zonă, a fost observată apariția unei anomalii magnetice în acea zonă, care s-a răspândit până în apropierea bazei rusești Vostok. Rușii au fost uimiți de fenomen și nu înțelegeau ce se întâmplă.

În anul 2002, un echipaj al unei televiziuni s-a deplasat la fața locului pentru a realiza reportajul secolului. În multe cercuri se vorbea despre faptul că sub gheața din Antarctica s-ar afla mitica Atlantida.

Membrii echipei de filmare au dispărut fără urmă. Armata americană a făcut cercetări și au reușit să recupereze camera de filmat. Aceasta a fost recuperată la 200 de metri de stația McMurdo.

loading...

Operatorii reuşiseră să filmeze mai multe lucruri misterioase. Arma americană a decis să cenzureze filmul, din motive de securitate națională.

Avocații postului de televiziune au intentat un proces de amploare prin care au încercat să recâștige filmarea. Nici până în ziua de azi nu a putut fi recuperată filmarea.

Doi soldați ai marinei americane care au vizionat filmarea au avut curajul să facă declarații, după 10 ani de la acest incident.
Este vorba despre ruinele unui oraș care se află la o adâncime de 3000 de metri sub gheață. Pe film mai erau structuri care semănau extrem de bine cu piramidele din Egipt. Mai multe echipe de arheologi au fost trimise la fața locului pentru a cerceta zona.

piramide antarctica2 - Energie pură! MISTERIOASELE PIRAMIDE DIN ANTARCTICA

Știrea cu privire la existența a trei piramide a făcut înconjurul lumii. În prezent, armata americană a trimis numeroși soldați în acea zonă. Cei care au încercat să intre în aceste structuri au avut stări de vomă, dureri de cap, iluzii vizuale stranii.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top