The news is by your side.

ENERGIA HADO: Apa mărilor și a oceanelor poartă amprenta originii universului și a formării omului

0

Apa ocupă 3/5 din suprafața planetei. Natura sa fizico-chimică este unică. Apa cunoaște trei stări, lichidă, gazoasă și solidă. Un fenomen extrem de important, dar mai puțin cunoscut este faptul că apa are memorie. Toate amprentele influențelor exterioare sunt înmagazinate în apă chiar dacă influențele dispar.

Cercetătorii au demonstrat că structura apei este precum un alfabet, pe care putem construi un program, care poare reconstitui toate influențele care s-au exercitat asupra apei. Profesorul american, Rustum Roy, susține că informația înmagazinată în apă se transmite la persoana care bea acea apă. Apa are influențe electromagnetice, electrostatice și umane, spun cercetătorii. Dacă avem o gândire pozitivă asupra apei, aceasta va înmagazina informația, pe care o va transmite mai departe.

Apa naturală este vitalizantă, curativă, energizantă. Este frontiera dintre lumea fizică și cea metafizică, ea poate genera fenomene imateriale. Teoria conform cărei apa are memorie a fost lansată, în anul 1988, de către cercetătorii francezi. În prima fază, lumea științifică a considerat că este o glumă pe care francezii o fac lumii științifice. După o perioadă de timp, cercetătorii au căzut de acord, că teoria este cât se poate de veridică.

În structura apei există o moleculă care poate înmagazina amprentele tuturor informațiilor externe, cu care apa intră în contact. În anul 2008, profesorul Emoto Masatu revoluționează această teorie. El susține că, în urma testelor pe care le-a făcut, cristalele se formează în mod diferit, dacă în ambient este muzică.
Cristalele au avut forme de excepție în mediile în care s-au pronunțat cuvinte frumoase, s-au spus rugăciuni, sau au fost energii pozitive. Corpul uman este format în majoritate din apă, aici, spun specialiștii, este cheia acestei teorii. Între om și apă este o legătură vitală.

Masatu susține că apa are nu numai memorie ci și un limbaj, ea face parte din noi, din gândirea noastră, din sufletul și emoțiile noastre. Toți oamenii suntem un mare ocean de gândire, sentimente, stări. Apa este profund conectată la conștiința individuală și colectivă, în contextul în care 70% din corpul uman este apă. Cristalele din apă naturală, formate într-un mediu calm, cu o gândire pozitivă, au altă formă față de cele formate într-un mediu agresiv, au splendoare și strălucire. Cristalele din apă artificială sau din apă poluată au o cu totul altă formă, comună și neinteresantă.

Cercetătorul susține că apa răspunde pozitiv mesajelor morale și invers. În susţinerea acestei teorii, Masatu a exemplificat cum două corpuri, sau două substanțe, intră în conexiune și își transmit informații și energie una de la alta. Corpul uman, pe de o parte și apa, de cealaltă parte, își transmit energii prin intermediul vibrațiilor. Apa este cel mai bun conductor al vibrațiilor.

apa ENERGIA HADO: Apa mărilor și a oceanelor poartă amprenta originii universului și a formării omului

Apa mărilor și a oceanelor poartă amprenta originii universului și a formării omului. Fiecare meteorit care s-a prăbușit în ocean a adus cu el informații care s-au înmagazinat în apă. Substanțele s-au dezintegrat, dar informația a rămas. Profesorul Masatu a introdus conceptul de hado, care în japoneză înseamnă mișcarea undelor. Hado este un model vibrațional, intrinsec, la nivelul atomic al materiei. În experimentele sale, el a demonstrat influența energiei hado, asupra apei.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și