Energia gratuită, o tehnologie care va instaura epoca de aur pe Terra

Energia gratuită, o tehnologie care va instaura epoca de aur pe Terra

Natura are o forță colosală și cu toate acestea nu știm s-o folosim pentru a ne face viața mai ușoară. Este vorba despre energia gratuită, care se poate extrage din fluctuațiile cuantice ale vidului din spațiu.

De-a lungul timpului, această energie a aprins mințile celor mai mari oameni de știință. Cu toate că există numeroase teorii, care ar permite extragerea energiei gratuite din natură, omenirea preferă utilizarea până la epuizare a resurselor naturale, care poluează și distrug întreg ecosistemul. Oare de ce?

Tesla și energia gratuită

Unul dintre cei mai importanți oameni de știință ai planetei, în opinia unora cel mai mare geniu, Nikola Tesla a avut un vis măreț. Acesta consta în aprovizionarea întregii planete cu energie gratuită. Interesant este faptul că acest vis începuse să prindă contur la începutul secolului trecut, dar din motive controversate, niciodată nu s-a materializat.

În momentul în care Tesla a anunțat că are nevoie de fonduri pentru a construi un turn, care să genereze energie gratuită, investitorii nu l-au sponsorizat. Mai mult de atât, Curtea Supremă de Justiție din SUA a hotărât demolarea acestui instrument malefic. Se spune că putea pune în pericol marile companii și astfel economia urma să aibă de suferit. Astfel, visul unui om măreț a fost distrus și de atunci nu s-a mai pomenit nimic cu privire la generarea energiei gratuite.

De atunci și până acum au trecut peste 100 de ani, timp în care, omenirea, a tocat mărunt și singur resursele acestei planete și astfel a reușit s-o aducă în punctul final al distrugerii.

Ce este un sistem de energie gratuită?

Este un dispozitiv care se racordează la energia punctului zero şi este capabil să genereze o altă formă de energie. Extragerea energiei din spaţiu este într-adevăr minunată şi inepuizabilă. Documentele neoficiale sugerează că această energie este folosită și de OZN-uri și din acest motiv ele pot să călătorească la viteze impresionante pe distanțe extrem de mari.

Acest sistem se poate crea după schițele lăsate de Tesla, dar din păcate și acestea au dispărut odată cu marele fizician. Omenirea trebuie ținută în beznă pentru că altfel întreg sistemul economic și social actul s-ar zgudui din temelii.

Cum ne va schimba viața energia gratuită?

La prima vedere lucrurile par extrem de simple. Odată ce sistemele de generare ale energiei libere vor fi puse în funcțiune, fiecare individ va beneficia de energie gratuită, chiar și wireless. Aceste sisteme vor falimenta companiile petroliere în primul rând, apoi marile puteri ale lumii, se vor mai relaxa puțin în goana după teritorii și bogații. Armamentul nu va reprezenta o prioritate pentru că scopul omenirii se va îndrepta spre descoperirea și cercetarea spațiului.

Oamenii nu vor mai fi sclavi moderni, pentru că plata facturilor nenergie gratuitău va mai fi o prioritate și astfel nu vor mai fi siliți să muncească pentru îmbogățirea marilor companii.

Poluarea va dispărea complet și ecosistemul se va reface încet și sigur. Planeta va deveni un loc curat, iar ”paraziții și căpușele” nu își vor mai găsi sensul în noua eră.

Societatea se va schimba, sistemele politice și sociale la fel, iar oamenii vor investi mai mult în dezvoltarea personală decât în lucruri materiale. Energia gratuită nelimitată pentru toți oamenii!

CATEGORIES
TAGS
Share This
>