Politica

Emmanuel Macron, omul de curte al clanului Rothschild, președinte!

Emmanuel Macron, unul dintre cei mai controversați oameni politici din ultimele săptămâni, a fost ales președinte al Franței. Potrivit rezultatelor finale, difuzate de Ministerul de Interne francez, Macron a câștiga alegerile cu 66,10% din sufragii, devansând-o la mare distanță pe rivala sa de extremă-dreapta Marine Le Pen.

În ultimele săptămâni, numeroase publicații din întreaga lume au prezentat opiniei publice numeroasele legături pe care Macron le are cu mult contestata familie Rothschild.

Trecutul actualului președinte francez este marcat de numeroase colaborări cu multinaționalele deținute de clanul Rothschild. Francezii au fost de neclintit în decizia lor și astfel și-au ales viitorul după liberul arbitru.

Interesant este faptul că Marea Moschee din Paris le-a cerut musulmanilor din Franța, în repetate rânduri să iasă la vot și să-l voteze pe Macron. Trebuie să specificăm faptul că în Franța există aproximativ 10 milioane de musulmani cu drept de vot, ceea ce înseamnă o treime dintre cei care au votat.

Votul a fost marcat însă de cel mai puternic absenteism din 1969 încoace, precum şi de cel mai mare număr de voturi anulate din istorie. Analiștii politici din Franța susțin că acest absenteism a fost o palmă pe care poporul francez a încercat s-o ofere candidaților la președinție, dar de fapt este o pierde a democrației.

În următorii ani consecințele se vor refrânge asupra populației și procesul de islamizare va continua în voie în Franța.

loading...

Le Pen îi avertiza pe francezi că Macron este un bancher adevărat și va apăra interesele Rothschild în detrimentul celor ale populației. Dar se pare că în sfârșit toată lumea este mulțumită cu ceea ce se întâmplă în Franța: musulmanii au scăpat de extremista Le Pen și își pot continua viața liniștiți ca și până acum, clanul Rothschild are Franța la degetul mic, iar francezii nativi se gândesc că au dat o palmă politicii, care bineînțeles se va întoarce înzecit împotriva lor.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top