Bizar

Emisiunile de televiziune din California au fost întrerupte de o voce care a transmis un mesaj bizar despre sfârșitul lumii

Un fenomen inexplicabil se petrece în Orange County, California, SUA, când emisiunile celor mai populare posturi de televiziune sunt întrerupte și este transmis un mesaj de avertizare cu privire la sfârșitul lumii.

În urmă cu câteva zile, mai precis în ziua de 21 septembrie, telespectatorii posturilor de televiziune Cox Communications și Spectrum au fost supuși unui eveniment ciudat. Brusc, transmisia celor două posturi de televiziune s-a întrerupt și dintr-o dată a apărut o imagine neagră pe care era o bandă roșie. Mai mult de atât pe această imagine se putea vedea scris ”Emergency Alert ”, adică Alertă de Urgență.

Această imagine a fost însoțită de o voce ciudată, care a transmis oamenilor un mesaj cel puțin șocant la prima vedere. Vocea susținea că sfârșitul este aproape și că fiecare persoană trebuie să se pregătească pentru ceea ce va urma.

De asemenea, vocea le-a spus telespectatorilor despre programul spațial, care a luat legătura cu extratereștrii, dar și despre faptul că ei nu sunt ceea ce pretind. Este posibil ca această frază să facă referire la extratereștrii.

Mai mult de atât, vocea a făcut dezvăluiri interesante despre Area 51, dar și despre dezastrele viitoare care vor atinge planeta noastră. La prima vedere, mesajul pare o glumă, dar detaliile sunt atât de înspăimântătoare, încât este imposibil ca să nu existe o legătură certă între toate aspectele menționate.

Nimeni nu știe ce se întâmplă. De unde vine această voce și care este scopul ei? Bineînțeles că există speculații care susțin că vocea a fost introdusă pe cele două posturi de televiziune cu ajutorul unor hackeri, care au preluat controlul sistemului de avertizare EAS, folosit în cazul producerii unor calamități, dar acest fapt nu a fost confirmat nici până în prezent.

loading...

În consecință, nimeni nu a descoperit de unde provine această voce înfricoșătoare și care este adevăratul său scop. Să prevină omenirea despre un viitor incert sau pur și simplu să semene panică în rândul oamenilor?

Sursa: iflscience.com

 

loading...
3 Comments

3 Comments

 1. yo

  26 septembrie 2017 at 8:55

  Cam păcăleală emisiunea tv, In general e pentru a vrea panica si posibil sa fie mana celor care conduc lumea. Doar pentru ei extraterestrii sunt rai.

 2. anonim

  26 septembrie 2017 at 15:21

  Nimic despre Sfarsitul Lumii.
  „Programul Spatial a intrat in contact cu Aliens, dar EI nu sunt ceea ce pretind ca sunt. EI au infiltrat o multime de aspecte ale societatii, inclusiv militare si din Area 51. Guvernul stie despre EI.”

 3. dan17

  26 septembrie 2017 at 23:39

  cox communications si spectrum sint companii de cablu nu statii de televiziune.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top