Elon Musk: ”Planeta Nibiru există, iar pericolele sunt iminente ”

Elon Musk este președinte companiei  SpaceX și în ciuda declarațiilor celor de la NASA, susține că planeta Nibiru există și dacă se va apropia de Terra consecințele vor fi dezastruoase.

În 15 noiembrie 2017,la orele 20 și 22 de minute, compania SpaceX a lansat sonda spațială Zuma. Lansarea a fost realizată de la Kennedy Space Center, Florida.

Operațiunea s-a realizat în cel mai secret mod. Compania SpaceX este patronată de miliardarul sud-african Elon Musk. Acesta este cunoscut ca fiind preocupat de planeta Nibiru și de posibilele cataclisme care se pot produce pe Terra.

În ultimii 10 ani, cele mai mari proiecte ale companiei SpaceX au avut ca scop încercarea de a localiza planeta Nibiru. Lansarea sondei spațiale s-a realizat în cel mai mare secret. Media mericană a aflat despre acest proiect la câteva ore după lansare. Oficialii de la SpaceX au confirmat lansarea sondei spațiale dar, au refuzat să dea alte detalii.

Nibiru, un sistem planetar vagabond

Sunt binecunoscute teoriile cu privire la Nibiru sau Planeta X, la previziunile apocaliptice generate de parcursul său în sistemul nostru solar. Aceste teorii au susținători chiar din rândul oamenilor de știință care au declarat că Terra va fi scena unor cataclisme care se vor solda cu milioane de victime. Ei făceau referire la cutremure și erupții vulcanice devastatoare.

Pe surse, jurnaliștii americani au aflat că sonda spațială este dotată cu cea mai performantă aparatură, cu ajutorul căreia va putea fi localizată misterioasa planetă Nibiru.

În ultimele luni ale mandatului său, președintele Obama a declarat că din lipsă de fonduri, guvernul american nu va mai finanța o perioadă de timp proiectele spațiale. Iată că o companie precum SpaceX se implică într-un proiect, planeta Nibiru, pe care NASA l-a considerat ca fiind nerealist.

Oficialii de la NASA au declarat în mod public, ani la rând, că Nibiru este o simplă invenție și că nu există un pericol în acest sens.

Cercetători americani contrazic NASA

Cu toate asigurările pe care NASA le-a dat în zecile de comunicate, sunt cercetători americani care susțin contrariul. Mai mult, se pune întrebarea de ce această lansare s-a făcut în cel mai secret mod și care este scopul ei în condițiile în care Nibiru este o simplă ficțiune.

Oameni de știință din întreaga lume au făcut declarații cu privire la anomaliile care au fost observate în sistemul nostru solar, în ultimii 15 ani și la existența unei planete cu o masă de 10 ori mai mare decât cea a Pământului care este cauza acestor anomalii.
În august 2017, oficialii de la NASA au admis existența unei planete care se apropie de sistemul nostru solar și au asigurat că nu există pericole pentru planeta noastră.

Elon Musk, mai presus de NASA

Unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte ale lui Elon Musk este călătoria spre planeta Marte, în anul 2022. El a făcut câteva declarații cu privire la acest grandios proiect la care lucrează cei mai importanți specialiști din lume.

Planeta Nouă

Recent, la un congres care a avut loc în SUA, în fața a 4000 de auditori, Musk a făcut o altă declarație care pentru mulți dintre noi poate părea o ficțiune. Compania SpaceX lucrează la un aparat de zbor care va putea parcurge distanța dintre SUA și Europa în 30 de minute.

Mulți îl consideră pe Musk un geniu, un vizionar, omul secolului al XXI-lea. Alții îl consideră un megaloman. Proiectele lui nu se opresc aici. El a mai declarat că în următorii ani, compania SpaceX va lansa 4000 de micro sateliți la o altitudine de 1200 de kilometri, care vor face posibil ca toată populația planetei să aibă acces la Internet. Numai în acest proiect, el va investi 10 miliarde de dolari. Geniu sau megaloman, omenirea are nevoie de personalități ca Musk.

 
Dacă ți-a plăcut articolul nostru, nu uita să dai un LIKE paginii noastre de Facebook. Astfel, vei primi toate articolele de Cultură Generală!
 
CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (3)