Take a fresh look at your lifestyle.

Elf Pavlik, omul care traieste fara bani. Se poate!

Într-o lume în care toți oamenii sunt ahtiați după bani, renunțând de la onoare și până la ultimul sentiment al umanității doar pentru a mai face un ban în plus, există și anumite personaje care vor să revoluționeze această perspectivă învechită. Unul dintre ei este Elf Pavlik, un tânăr de origine poloneză, care de foarte mulți ani și-a croit o viața în care nu se regăsesc deloc banii.

Elf este specialist în IT și se implică voluntar în diverse proiecte. Nu cere bani pentru munca sa, ci este mulțumit doar cu hrană sau câteva haine la schimb. Tânărul crede că banii există doar în relațiile dintre oameni și în cele din urmă le strică. A munci doar pentru lucrurile necesare îi conferă mult mai multă libertate și nu se mai simte deloc îngrădit.

Din dorința de a-și spori și mai mult libertatea, polonezul susține că a renunțat a se mai considera de origine poloneză și nu folosește o carte de identitate sau un pașaport. Poate umbla liber prin orice țară membră UE și acolo unde este chemat pentru a-și aduce aportul proiectelor care chiar contează pentru schimbarea perspectivei asupra lumii.

Elf Pavlik

Notă: Ceea ce face acest tânăr nu este altceva decât o palmă usturătoare dată celor care au senzația că această lume s-a născut din bani și trebuie să moară pentru bani. Păcat este că acești oameni (sclavii banilor) sunt din ce în ce mai mulți și nu realizează că există lucruri mult mai importante decât niște hârtii colorate. Probabil că Pavlik este inițiatorul unui curent care în viitorul apropiat va prinde din ce în ce mai mult în rândul tinerilor, pentru că cei aflați deja la o vârstă au fost educați în spiritul precar al banilor. S[raci cei cu duhul care uită să trăiască pentru că trebuie să muncească din ce în ce mai mult pentru câteva sau mai multe hârtii frumos colorate.

Loading...
loading...

Comentariile sunt închise.