Descopera

ELECTROMAGNETISM PUTERNIC LA MORMÂNTUL LUI IISUS

Antonia Moropoulou a făcut parte din echipa de specialiști care în vara anului 2016 au restaurat mormântul lui Iisus din Ierusalim. Specialiștii au întâmpinat multe greutăți pentru că toată aparatura pe care au utilizat-o s-a defectat.

Moropoulou a declarat pentru canalul de televiziune France 2 că mormântul lui Iisus pare a fi viu. Forțe necunoscute acţionează și produc fenomene inexplicabile.

Ultima dată în care mormântul a fost deschis s-a produs în anul 1810, ca urmare a unui incendiu care a avut loc în biserica armenească. În anul 2016 s-a hotărât ca mormântul să fie deschis pentru a fi restaurată toată structura. În momentul în care a fost ridicat capacul de marmură, martorii susțin că un miros plăcut ieșea din mormânt.

În anul 1810, arhitectul Nikolaos Komnenos menționa în însemnările sale că atunci când a deschis mormântul a simțit un miros suav.
Toate instrumentele pe care specialiștii le-au utilizat s-au defectat din cauza perturbațiilor electromagnetice foarte puternice.

În momentul în care specialiștii au dorit să cerceteze piatra din interiorul mormântului cu ajutorul unor aparate de măsurat rezonanța, acestea s-au defectat.

Iisus este cel mai venerat și iubit dintre cei care au trecut pe planeta noastră. Iisus este un personaj istoric care a schimbat prin trecerea sa omenirea.

loading...

În anul 2002, într-un osuar a fost descoperită o urnă pe care era inscripționat textul, Iacob, fiul lui Iosif și frate a lui Iisus. Dacă Iisus a avut un frate acesta era numai după tată.

Sunt cercetători care susțin că după miraculoasa naștere a lui Iisus, Maria ar fi devenit cu adevărat soția lui Iosif și că ar fi avut și alți copii. Într-un vechi text religios, Paul îl numește pe Iacob, fratele Seniorului. El mai spune că Iacob era unul dintre cei trei stâlpi ai Bisericii, alături de Ioan și Petru.

În perioada 20 î.Hr. – 70 e.n., morții erau depuși în caverne sau grote timp de un an, după care familia aduna oasele și le depunea într-un osuar. Cercetătorul Lamaire este cel care a făcut această descoperire și a declarat că era ceva neobișnuit pentru acea perioadă o astfel de inscripție.

XVMa25e4d5a 9ec6 11e6 b05c 6ce3347ff8da - ELECTROMAGNETISM PUTERNIC LA MORMÂNTUL LUI IISUS

De obicei se scria X fiul lui Y. De această data se specifică faptul că este frate cu Iisus. Despre Iacob se știe că a murit la Ierusalim în preajma anului 62.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top