The news is by your side.

El este chinezul care a făcut sex cu o femelă extraterestru de 3 metri înălţime şi cu 6 degete la o mână

0

„Dacă nu ma puteţi găsi”, a spus Meng Zhaoguo la telefonul său mobil care nu prea avea semnal.Mergeţi până la ultima casă pe drumul forestier al comunei. Sau pur şi simplu întrebaţi pe cineva despre mine”. Toată lumea îl cunoaşte pe primul chinez care a fost răpit de extratereştrii şi mai mult de atât a avut o relaţie intimă cu o reprezentantă a lor.

Povestea este una de-a dreptul fascinantă şi jurnaliştii de la Huffingtonpost au prezentat-o cu lux de amănunte opiniei publice. Cazul este unul controversat pentru că Meng Zhaoguo le-a povestit cum a fost răpit de extratereştrii, pentru ca mai apoi să facă sex cu o reprezentantă de a lor. Femela extraterestru avea nu mai puţin de 3 metri înălţime şi avea 6 degete la o mână.

Zhaoguo este un personaj banal, se ocupă cu tăierea copacilor din zona în care locuieşte, comuna Drapelului Roşu, situată undeva în nord-estul Chinei. Viaţa sa este una simplă, aşa cum declară chiar bărbatul în cauză şi se rezumă la muncă asiduă şi odihnă. În zona în care locuieşte nici cablu nu există, având doar 2 posturi disponibile la televizor. Semnalul la telefonul mobil este extrem de slab şi contactul cu lumea civilizată este foarte firav.

Povestea bărbatului chinez s-a petrecut în 1994, când într-o seară a văzul o lumină puternică care se îndrepta cu viteză spre Muntele Dragonului. Zhaoguo a crezut că un elicopter s-a prăbuşit, motiv pentru care s-a îndreptat cu repeziciune spre locul în cauză. Ajuns la locul impactului ceva sau cineva l-a lovit în cap şi s-a trezit câteva zile mai târziu în patul cabanei sale. Nu avea nicio amintire cu privire la ceea ce se petrecuse în zilele anterioare şi a crezut că are o pierdere de memorie.

Câteva nopţi mai târziu s-a trezit brusc plutind deasupra patului său. Deodată o femelă extraterestru, de circa 3 metri înălţime, cu 6 degete la o mână şi cu părul roşu s-a apropiat de el. Cei doi s-au împerecheat timp de aproximativ 40 de minute.

„Apoi ea a dispărut prin perete. Eu am coborât lin în pat. M-am uitat în zona genitală şi am văzut că am un semn roşu de circa 50 de centimetri.”, susţine Zhaoguo.

Peste 60 de ani, pe o planetă îndepărtată, fiul unui ţăran chinez se va naşte

„Mai mulţi jurnalişti din întreaga lume m-au hărţuit de-a lungul timpului pentru a-mi afla povestea. M-am săturat să o tot povestesc şi nici nu vreau ca cineva să mă creadă sau nu.”, a declarat Zhaoguo.

Cu un aer indiferent şi lipsit de orice urmă de interes, bărbatul le-a povestit jurnaliştilor americani că în zilele următoare actului sexual a vrut să se întâlnească încă o dată cu femela extraterestru. Lucrurile s-au mai complicat pentru că s-a trezit pe o navă extraterestră, întins în ceva asemănător cu un pat. Într-o chineză cu accent apăsător, o voce i-a spus că este imposibil ca s-o mai vadă pe femela extraterestru, dar să stea liniştit că peste 60 de ani, pe o planetă îndepărtată de Terra, fiul unui ţăran chinez se va naşte.

chinez El este chinezul care a făcut sex cu o femelă extraterestru de 3 metri înălţime şi cu 6 degete la o mână
Meng Zhaoguo suspus testului cu poligraf

Din acel moment lucrurile cu străinii s-au cam încheiat, dar Zhaoguo a fost asaltat de numeroşi curioşi care doreau să-i afle povestea. Bărbatul nu a încercat să convingă pe nimeni niciodată pentru că este conştient că ceea ce ochiul uman nu poate vedea este greu creierului să înţeleagă.

„Nu cu mult timp în urmă oamenii credeau că Pământul este plat. În urmă cu câteva decenii nimeni nu credea că telefonul mobil poate exista. Oamenii care nu au văzut un lucru este normal să se îndoiască despre veridicitatea sa. Cu toate acestea, eu am fost primul chinez care a avut curajul să recunoască public ceea ce a trăit şi experimentat cu o civilizaţie extraterestră”, a încheiat bărbatul.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și