The news is by your side.

EGIPTENII, MAYAȘII ȘI INCAȘII, ULTIMII SUPRAVIEȚUITORI AI ATLANTIDEI

0

Helena Petrovna Blavasky a fost un personaj remarcabil prin scrierile și profețiile sale, dar controversat, în același timp.

S-a născut în anul 1831, în Ucraina, într-o familie de aristocrați. A fost un copil cu manifestări ciudate, cu înclinații spre somnambulism, cu crize și dureri de cap, simptome comune pentru cei care au trăit experiența unor viziuni sau comunicări cu lumea de dincolo.

Aproape toată viața a călătorit de la un capăt la altul al pământului. A studiat cu mai mulți maeștri spirituali în Tibet și India.

Reîntoarsă din aceste călătorii ea a vorbit despre karma, reîncarnare și despre puterile ascunse ale minții. Ea susținea că Shambala există și este locuită și guvernată de supraoameni.

În anul 1875, ea a fondat societatea teozofică care avea drept scop să reconcilieze toate religiile, sectele și națiunile lumii, în cadrul unui sistem de etică comun, bazat pe adevărurile eterne.

Blavatsky avea calități extraordinare. Ea materializa obiecte, putea să facă să apară cuvinte scrise dintr-o lume de dincolo, comunica cu maeștrii spirituali prin telepatie.

Ea susținea că înțelepciunea provine de la civilizații dispărute, cum ar fi cea a atlanților. În opinia sa, numai inițiații au avut acces la aceste informații. Printre aceștia s-a numărat și Platon care a scris despre Atlantida.

Unele dintre profețiile lui Blavatsky ne dau fiori. Ea a susținut că partea de nord-vest a Europei va avea soarta Atlantidei de acum 11000 de ani. Această parte se va scufunda, iar zona Azorelor, parte deja scufundată, se va ridica din ocean.

Blavatsky își susține teoria pe discuțiile pe care le-a avut în Tibet cu persoane inițiate. De remarcat este faptul că această informație despre dispariția Atlantidei o dețineau și marii preoți egipteni, care i-au dat această informație lui Platon.

Platon a fost atras de această legendă, după ce a descoperit la străbunicul său niște însemnări pe acest subiect care aparținuseră lui Solon. Documentele datau din anul 590 î.Hr.

În document, Solon susținea că atlanții proveneau dintr-o altă lume care era guvernată de Atlas. Cu toate că și Solon a făcut o incursiune în Egipt, el vorbește despre atlanți cu multă fascinație, dar nu pomenește nimic despre marile piramide și Sfinxul egiptean.

Peste această poveste se așterne tăcerea mai bine de 2000 de ani. Ea este reluată de mai mulți cercetători care descoperă informații despre această misterioasă civilizație pe mai multe continente. Ne referim la inscripții realizate pe pietre, descoperite în America de Sud, India, Egipt.

Aceste inscripții au fost numite Cartea de piatră. Au fost descoperite peste 100000 de astfel de pietre. Unele gravuri sunt ciudate, pentru că reprezintă umanoizi cu coadă lungă și plată.

S-a spus că umanoidul este veriga lipsă a trecerii de la lumea animală la cea umană. Alte inscripții îi reprezintă pe atlanți care studiază cerul cu un telescop sau apariția pe cer a unei comete misterioase care poate fi cauza acestui dezastru.

Pe alte pietre sunt desenate patru continente, în care Atlantida are dimensiuni egale cu continentul australian. Pe alte pietre sunt imagini cu apariția nebuloasei Gum, care conform specialiștilor s-a format acum 8000 de ani și fenomenul nu putea fi surprins decât cu ajutorul unui telescop.

În Egipt a fost descoperit un mesaj hieroglific scris pe un papirus, în care se spune, din cer a căzut o stea și flăcările au cuprins întreaga fire. Toți au pierit iar eu am scăpat cu viață.

atlantida-continetul-scufundat EGIPTENII, MAYAȘII ȘI INCAȘII, ULTIMII SUPRAVIEȚUITORI AI ATLANTIDEI

Oamenii de știință susțin că egiptenii, mayașii și incașii sunt ultimii supraviețuitori ai Atlantidei, împrăștiați în diverse colțuri ale lumii.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și