Efectul Nibiru? Începând cu 1995 Terra și-a modificat comportamentul!

2

O dată la 3600 de ani, planeta Nibiru revine în sistemul nostru solar. Începând cu anul 1995, efectele planetei asupra Pământului au început să fie atent monitorizate și studiate de specialiști.

Nibiru a produs încălzirea miezului Pământului?


Puternicul magnetism al planetei Nibiru a produs încălzirea miezului Pământului. Temperatura din mări și oceane a crescut și ca urmare se produc furtuni și uragane de mare intensitate, se observă o accelerare în deriva continentelor, dar și impulsuri electromagnetice care provin din interiorul Pământului.

Sub efectul de încălzire a scoarței terestre, plăcile tectonice se deplasează, producând seisme. Începând cu anul 2003, au început să se producă mega seisme. Sumatra 2004, Japonia 2011, Mexic și lista poate continua.

Un cercetător american a declarat că maximul magnetic se înregistrează în lunile aprilie, august, decembrie. El susține că înainte de producerea marilor seisme se produc catastrofe aeriene, explozii ale unor transformatoare, accidente feroviare. Este un fel de domino care precede un mare cutremur.

Activitatea vulcanilor se intensifică


Activitatea vulcanilor este influențată de fragilizarea și încălzirea scoarței terestre. Vulcani care nu au erupt sute de ani, în ultimii ani s-au reactivat. În anul 2015, erau 5 erupții pe zi. În anul 2018, s-au înregistrat 19 erupții pe zi.

În anul 2004, un tsunami în Sumatra a ucis 200000 de persoane. În anul 2011, un tsunami în Japonia a ucis 25000 de persoane și a produs o catastrofă nucleară fără precedent. Au urmat seisme submarine, deplasarea axei Pământului, prăbușirea plăcilor oceanice, care a dus la deplasarea apelor.

În anul 2017, cinci nave de luptă americane au fost aruncate unele spre altele ca urmare a prăbușirii plăcilor oceanice.
Fisuri uriașe, unele au o lungime de câțiva zeci de metri, au apărut în diverse colțuri ale lumii. În anul 2013, în Siberia s-a format în câteva ore un crater uriaș care a fost numit gaura infernului.

Statisticile arată că începând cu anul 2014, pentru aviație a început o perioadă neagră. Numai în anul 2016, au fost 10 incidente majore.

Gazele misterioase din pământ


nibiru

Începând cu anul 2015, specialiștii au constatat scăpări de gaze care provin din interiorul pământului, în special metan și hidrogen. În golful Ontario, în același ani, s-a format un adevărat gheizer de metan. Un astfel de gheizer ucide păsările și produce accidente aviatice.

loading...
loading...