The news is by your side.

Efectele Fukushima: Broască țestoasă de 7 tone capturată în Japonia (foto)

Autoritățile locale din orașul japonez Noto au apelat la ajutorul armatei în vederea capturării unei broaște țestoase mutant de peste 7 tone.

Localnicii din Noto au reclamat că în zona de coastă a fost zărită o broască țestoasă așa cum nu s-a mai văzut până în prezent. Cei mai mulți dintre martorii oculari au descris-o ca fiind un monstru, care se comporta ciudat și scotea sunete bizare. De asemenea, s-a mai spus că ochii, fiind atât de mari, îi străluceau prin apa limpede și semănau cu două mingi de fotbal.

Chiar dacă la prima vedere descrierile localnicilor au părut bizare, autoritățile din Noto au alertat forțele armate pentru capturarea impresionantului exemplar. După o operațiune demnă de filmele SF, soldații au putut să captureze broasca țestoasă. Ea a fost urcată într-o mașină specială și transportată spre un laborator pentru a fi analizată.

Raportul inițial indică faptul că din cauza radiațiilor de la Fukushima ar putea exista o posibilitate în urma căreia broasca țestoasă să fi suferit modificări genetice, fapt pentru care a atins greutatea de 7 tone.

broasca-testoasa

Deocamdată nu se cunosc mai multe detalii despre specimenul gigant, dar este cert că odată cu rezidurile toxice ajunse în ocean în urma incidentului Fukushima diverse animale vor suferi mutații fantastice.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și