Take a fresh look at your lifestyle.

Edward Snowden: Adevărul vine și nu poate fi oprit

Edward Snowden, unul dintre cei mai de temuți dușmani ai secretelor Statelor Unite ale Americii, susține că momentul adevărului nu este foarte departe și nimeni nu va putea să-l împiedice.

După o perioadă de timp, în care Snowden a divulgat mai multe informații cu privire la secretele de stat ale SUA, fostul angajat al NSA, face o nouă declarație șocantă.

„Tot ce pot spune acum este că guvernul american nu va putea să acopere acest lucru prin închisoare sau ucidere. Adevărul vine și nu poate fi oprit. „

La prima vedere, această declarație pare lipsită de sens, însă la o analiză mai atentă, putem identifica numeroase elemente interesante. În primul rând, Snowden ne anunță că momentul adevărului nu este foarte departe.

Este vorba despre lucrurile ținute secret de guvernul și agențiile americane. Despre acele lucruri, minore la prima vedere, dar care pot schimba destinul și orânduirea lumii. Putem să ne gândim la contactul cu civilizațiile extraterestre sau chiar la invențiile ascunse ale lui Tesla. Acestea sunt doar două dintre idei, însă exemplele pot continua.

Este limpede că ceva nu merge cum trebuie cu această lume. Este mai mult decât clar că societatea noastră nu se îndreptă pe drumul cel bun și cu siguranță că este și mai dramatic că viitorul ni-l punem singuri în pericol distrugând această planetă. Oare chiar nu ne pasă de copiii noștri, care nu vor mai avea o casă, atât de frumoasă și măreață, așa cum a fost această planetă cândva?

Loading...

Terorism și corupție

Un alt eveniment pe care trebuie să-l amintim este din nou în noiembrie 2015, când Vladimir Putin a expus lumii faptul că Inteligența Rusă a adunat informații că 40 de țări au finanțat ISIL.

În prezent, se cunoaște că una dintre aceste țări este Turcia, dar mai există în 39 de țări. Este aproape inuman să credem că o țară poate finanța grupări teroriste, care ucid oameni nevinovați. În ce fel de lume coruptă și murdară trăim?

 

rp_edward_snowden.jpg

Momentul în care Rusia va face aceste dezvăluiri, va fi un moment zero, în care timpul ar trebui să se comprime și astfel adevărul să fie înțeles în toată mojicia sa. Ar putea fi un alt punct de plecare în dezvoltarea omenirii pe această planetă. Ar trebui să fie!

Așteptăm cu nerăbdare ca adevărul să iasă la iveală și să înțelegem pentru totdeauna, ceea ce se petrece cu adevărat în spatele culiselor.

loading...

Comentariile sunt închise.