Descopera

EDGAR CAYCE și informațiile despre Atlantida

În apropiere de insulele Bimini au fost identificate formațiuni arheologice stranii. Este vorba despre un zid uriaș. Specialiștii consultați nu au putut preciza perioada în care a fost construit.

Totul a început în anul 1968, când pilotul american Robert Brusch a survolat zona și a observat la nord de insulele Andros o masivă formă rectangulară scufundată în ocean, pe care a fotografiat-o.

Cercetătorii de la Universitatea Yale au fost interesați de această descoperire și s-au deplasat la fața locului, unde au constatat existența unui zid cu o grosime de 30 de centimetri care părea că este fundația unui edificiu. S-au succedat mai multe echipe de specialiști și cercetările au început să dea roade.

Cercetătorii au descoperit o fundație de 70 de metri lungime, pe 10 metri lungime, care pare a fi construită pe blocuri mari. Suprafața acestui zid este bine finisată cu o orinzontalitate foarte bună a părții superioare. La vest de acest zid s-a descoperit o structură lungă de 500 de metri și largă de 10 metri.

Arheologii au fost surprinși să constate că zidurile au putut să reziste atât de bine în timp, înfruntând valurile și uraganele. În anii următori a fost descoperit faptul că structura era susținută de patru piloni.

Construcția prezintă asemănări cu cele din Mexic, respectiv Piramida Soarelui din Tihuanco. În anul 1971, cercetătorii americani au dat publicității o altă știre, blocurile din piatră care realizau această structură nu aveau nimic în comun, din punct de vedere geologic cu formațiunile geologice din zonă.

loading...

Concluzia a fost că acel zid a fost construit de cineva, cu materiale care nu se găseau în mod natural în împrejurimi.

Au fost specialiști care au susținut că această structură este de origine extraterestră, alți specialiști au susținut că este o grandioasă construcție realizată de oameni.

Estimările realizate cu metoda C14 indică o vechime de peste 10000 de ani a acestei structuri. În acel moment, insulele din zonă formau un platou. A urmat un cataclism care a ridicat nivelul mării cu câțiva zeci de metri.

Aceste descoperiri ne duc cu gândul la Atlantida și continentul Mu.

EDGAR CAYCE - EDGAR CAYCE și informațiile despre Atlantida

Edgar Cayce sau Nostradamus Adormit, numit așa pentru că extraordinarele sale profeții erau făcute în stare de somn hipnotic, anunțase în anul 1940 că Atlantida va fi descoperită lângă Bimini, între anii 1968-1969.

Yogaesoteric

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top