The news is by your side.

Edgar Cayce, autohipnoza unui medium

0

Mulți consideră că Edgar Cayce a fost unul dintre cei mai mari vizionari ai tuturor timpurilor. Înainte de moartea lui, la 67 de ani, vizionarul din Virginia Beach s-a autohipnotizat de două ori pe zi și a oferit peste 30000 de consultații în stare de transă.

Figură controversată, Cayce a fost ironizat de cinici, care s-au întrebat cum de un om care nu avea decât nouă clase putea deveni un vindecător mai bun decât medici și experți cu ani de experiență.

Fiul vizionarului, Hugh Lynn Cayce, amintea că tatăl său spusese că fiecare om are abilități extrasenzoriale, dar pentru mulți manifestarea acestora poate fi foarte deranjantă, supărătoare și de fapt poate chiar distruge personalitatea, dacă scapă de sub control.
Manifestarea abilităților extrasenzoriale poate dăuna dacă individul nu-și folosește calitățile în mod constructiv. Dacă începe să se împăuneze cu ele, sau să-și aroge calități false, rezultatul va fi distrugerea personalității, mai ales în cazul copiilor.

Cayce reușea în stările sale de transă să descrie în mod amănunțit viețile anterioare, reîncarnări ale subiectului. Cayce a oferit descrieri amănunțite a vieții cotidiene din antica Atlantida și a vorbit despre marele cristal, care asigura energie acestei civilizații.

Potrivit viziunilor sale, Cayce ar fi perceput existența unei încăperi secrete în interiorul Sfinxului, o veritabilă sală a cunoștințelor, care ar putea releva multa fapte remarcabile despre evoluția omenirii pe Terra.

Tot el a lansat o serie de profeții despre viitor cum ar fi schimbarea polilor, care va cauza erupția vulcanilor în regiunile tropicale. Noi insule se vor ridica în Groenlanda, iar America de Sud va fi zguduită de un mare seism.

Cu mult înainte de moartea sa, în 1945, Cayce a părut să prevadă tensiunile rasiale ce aveau să urmeze. El, afro-americanul este fratele tău, a spus el în transă. Cei ce i-au adus în sclavie fără rost și-au contrazis propriile principii, propriul sine. Căci Domnul a făcut dintr-un singur sânge toate neamurile de pe Pământ.

Edgar-Cayce Edgar Cayce, autohipnoza unui medium

Încă din 1938, Cayce a prevăzut dificultăți pentru Rusia, câtă vreme poporul rus avea să fie văduvit de libertatea de exprimare și de practicarea religiei. Apoi, într-o viziune incitantă, el a declarat că prin Rusia vine speranța lumii, nu prin ce se numește azi comunism sau bolșevism, ci prin libertate. Fiecare om va trăi pentru semenii săi.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și