Eclipsa inelara de Soare produce un vartej energetic nemaiintalnit

Eclipsa inelara de Soare produce un vartej energetic nemaiintalnit

Dacă în urmă cu două săptămâni am fost martorii unui fenomen foarte rar, pe care l-am supranumitSuper Luna„, data de 21 mai ne aduce încă un fenomen interesant, eclipsa inelară de Soare. Satelitul Pământului este atât de departe de omenire încât produce o eclipsă inelară de Soare cu o magnitudine de 0,9439, adică Luna va acoperi din discul solar numai 94,39%.

Eclipsa solară totală, eclipsa inelară se formează atunci când Luna se aliniază între Pământ şi Soare. Dar, în acest caz, diametrul Lunii este aparent mai mic decât discul vizibil al Soarelui, lăsând un inel aprins pe margini.

Eclipsa este mai mult parţială decât totală, ea având o rază de acoperire de numai 8-13%. În acest fel ea a putut fi vizibilă doar în partea de nord ale continentului nostru, acolo unde Soarele nu apune niciodată, deasupra paralelei 60, în partea europeană a Rusiei, şi de deasupra paralelei 67, în Scandinavia

Din punct de vedere astrologic, eclipsa inelară de Soare, care a avut loc la ora ora 2:45 ora României, declanşează unvârtej energetic” care ne scoate pe toţi din zona de confort. În opinia astrologilor, acest flux energetic ne îndeamnă să trecem la un nivel superior al conștiinței. Ziua de 21 mai 2012 este un restart pentru cei care vor să-şi schimbe viaţa.

După patru luni ale lui 2012 extrem de dificile pentru exploratorii conștiinței, prin acordajele permanente şi recalibrările necesare la noile energii, resimţite deseori ca durere (chiar fizică), acum ni se permite trecerea într-o nouă etapă, saltul la un nou nivel.

Acum este momentul în care trecutul poate să fie îndepărtat de prezent, iar amintirile care ne bântuie pot fi uitate sau chiar îndepărtate. Practic, acum e necesar să articulăm şi să aliniem gândurile şi sentimentele, credinţele şi intenţiile, mintea cu corpul şi cu sufletul.

Loading...

Momentul producerii eclipsei inelare este clipa în care începutul unei schimbări majore a fost declanşat. Acum e important să ascultăm de propria voce interioară, să ne ascultăm şi urmăm inima, să ne lăsăm ghidaţi din interior. Intenţiile lansate cu putere, din inimă, se materializează rapid. Dacă facem alegeri ferme în privinţa experienţelor pe care ni le dorim, acestea se concretizează cu mai multă uşurinţă. Eclipsa inelară de Soare nu este doar un eveniment astrologic oarecare ci este puntul de declanşare a unei energii universale supreme care îi împinge pe cei care îşi doresc spre o nouă epocă a conştiinţei.

loading...

Related posts