Echelon, programul prin care ochiul atotvăzător controlează omenirea

Oficiul Cunoașterii Informației – IAO este o agenție militară și are misiunea de a colecta orice informație posibilă despre americani și nu numai. Inscripția de pe frontispiciul acestei instituții care funcționează în cadrul Pentagonului este, Scientia Est Potentia, Cunoașterea înseamnă Putere.

Utilizarea cărții de credit, datele medicale, cronologia călătoriilor, facturile telefonice, evenimentele înregistrate ca șofer, toate acestea sunt stocate în baza de date a IAO. Dacă ați făcut așa ceva, Ochiul-Atotvăzător al IAO dorește să știe acest lucru.
Oficiul a fost creat la începutul lui 2002, ca parte a unui nou program destinat, oficial, eliminării teroriștilor, după atacurile din 11 septembrie 2001. Programul a fost botezat Cunoașterea Informației Totale, TIA.

Sub oblăduirea acestui oficiu a fost creat un program destinat spionării altor computere, denumit Genoa. Genoa se infiltrează în hard-ul computerelor și, ca un info-vampir, suge informația de aici stocând-o în masiva sa bază de date.

Oficiul se bazează pe o rețea de calculatoare, un sistem internațional secret de tehnică de spionaj, cunoscut în limbajul specialiștilor sub numele de Echelon. Echelon are menirea de a intercepta orice apel telefonic, orice fax, orice e-mail și a le încărca într-o vastă rețea de supercomputere, denumite Dicționare.

Echelon este un acord între SUA și Marea Britanie, mai târziu s-au alăturat Australia, Noua Zeelandă și Canada, principalele state de limba engleză ale lumii, având ca scop top secret de-a asculta ceea ce comunică restul lumii, atât prieteni cât și dușmani.

Loading...

Aceste ţări au creat un stat virtual care lucrează pe baza unui soft ultrasofisticat unde fiecare partener să aibă acces la informația partenerului și să selecteze ceea ce doresc.

Angela Merkel a fost victimă, telefoanele sale fiind ascultate de către americani. Bill Clinton a folosit serviciile TIA pentru a spiona constructorii de automobile japonezi. Japonezii au și pierdut segmente mari de piață în ceea ce privește vânzarea automobilelor.
Bush a apelat și el la TIA pentru ca SUA să câștige un contract uriaș în domeniul construcției de sateliți artificiali.

ochiul atotvazator

Încă din anii 90, militarilor americani care luptaseră în zone deosebit de sensibile și implicit foarte importante pentru americani, vezi Războiul din Golf, li s-au plasat în picior un dispozitiv de monitorizare electronică, pentru a fi foarte ușor monitorizați.
Mai mult, un laborator al Marinei Militare Americane, finanțat de IAO, a reușit uluitoarea performanță de a contopi neuroni cu microcipuri. Neuronul este controlat și dirijat prin intermediul microcipului. Persoana cu un astfel de dispozitiv va răspunde la toate comenzile transmise prin microcip.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și