The news is by your side.

Dupa 57 de ani de sarcina a nascut un copil pietrificat

0

În anul 1955, Aboitalib Zahra, o femeie de doar 26 de ani de origine marocană a rămas însărcinată cu soţul său. Femeia a acuzat dureri foarte mari fapt pentru care s-a dus la cel mai apropiat spital. chiar înainte să fie consultată de un medic, a văzut pe masa de operaţie o femeie care zăcea moartă.

Zahra s-a speriat atât de tare încât a fugit acasă fără să mai fie consultată de medici. În timp durerile au dispărut şi fătul nu a mai mişcat. În tradiţia marocană acest fapt este considerat uncopil adormit” şi poate trăi în interiorul uterului mamei pentru că onoarea să să nu fie pătată.

Între timp femeia nu a mai născut, iar copilul adormit a fost uitat. Soţii au înfiat trei copii şi viaţa a mers mai departe fără ca nimic să se fi întâmplat. Vremea a trecut şi Zahra când a ajuns la vârsta de 83 de ani a început să aibă dureri cumplite de burtă. A mers la spital şi medicii i-au efectuat o ecografie. Atunci au descoperit copilul adormit, care era pietrificat, cântărea peste 7 kilograme şi măsura 17 centimetri.

copil-pietrificat Dupa 57 de ani de sarcina a nascut un copil pietrificat

Uimirea tuturor a fost imensă pentru că femeia şi-a purtat pruncul în burta pentru 57 de ani, pentru că apoi să-l nască pietrificat. Este vorba despre un caz numit ”Lithopedions”, considerat uimitor chiar și de medici. Conform ”Jurnalului Societății Regale de Medicină” sunt raportate doar 290 astfel de cazuri la nivel mondial.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și