The news is by your side.

DUMNEZEU SAU ELOHIM ȘI ADONAL

0

Pe întreaga planetă există structuri uluitoare clădite cu mii de ani în urmă, dar care au presupus o tehnologie cel puțin egală cu cea din zilele noastre.

La Baalbek în Liban au fost descoperite trei blocuri din piatră, fiecare cântărind 800 de tone și care au fost mutate 600 de metri și poziționate vertical la baza unui zid.

Un astfel de bloc are greutatea a trei avioane cu reacție. Cine și cum a transportat aceste pietre, rămâne un mister.

În Nazca, Peru, după ce a fost înlăturat pământul de la suprafață, a fost descoperit un strat de pământ alb și incredibilele imagini cu pești, animale, insecte. Unele imagini sunt atât de mari, încât nu pot fi văzute în totalitate decât de la înălțimi de peste 350 de metri.

Revenind la întrebare cine a construit aceste structuri nu putem să nu facem legătura cu Vechiul Testament în care se vorbește despre zei.

Cuvântul Dumnezeu este o traducere a unei expresii care însemna zei la plural, Elohim și Adonal. Este de înțeles că pentru vechile popoare, cei care puteau construi aceste structuri erau numiți zei.

În anul 1930, aviatorii americani și australieni au aterizat în niște zone îndepărtate din Noua Guinee. Băștinașii nu mai văzuseră avioane și au considerat că piloții erau zei coborâți din cer. Astfel de episoade s-au petrecut și în lumea antică, o perioadă care a fost invadată de astfel de vizitatori.

Un răspuns la aceste mistere este un influx tehnologic venit de undeva din afara planetei. Numai așa putem explica cum au apărut civilizațiile egiptene și sumeriene. Ele au apărut brusc, nu se cunoaște originea lor și au dispărut la apogeul lor.

Poetul grec Hesiod descria astfel această lume. Oamenii trăiau la fel ca și zeii, fără vicii sau pasiuni, fără conflicte și fără să muncească din greu. Oamenii și animalele vorbeau aceeași limbă, prin telepatie, nu sufereau de bolile bătrâneții, iar trecerea în lumile vieții superioare se făceau lin și fără durere, ca și cum ar fi dormit.

Trimisul-lui-Dumnezeu DUMNEZEU SAU ELOHIM ȘI ADONAL

În anul 1850, în apropiere de Bagdad, la Ninive, sunt descoperite primele tăblițe care conțin texte cu privire la o rasă superioară care a venit pe Pământ.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și