DUMNEZEU A INVENTAT UNIVERSUL ȘI OMUL SISTEMELE

Trăim într-o lume plină de coincidențe și sincronicitate. De unele ținem cont, pe altele nu le băgăm în seamă din cauza agitației și a stresului în care trăim.

Când le percepem, intuiția ne indică dacă trebuie să le urmăm sau nu. Coincidențele se materializează în întâmplări, semne, idei, imagini, pe care le acceptăm sau nu în viața noastră cotidiană. Uneori, avem senzația că o idee este fructul imaginației sau a unei halucinații.  Atunci când decidem să urmăm sau nu intuiția avem discernământ, liber arbitru?

Greu facem distincția dintre hazard, coincidențe sau sincronicitate, astfel încât nu înțelegem sinergia situațiilor, devenim coautori ai realității noastre. Spun coautori, pentru că o forță externă, poate una divină, ne călăuzește.
Einstein spunea că hazardul este deghizamentul pe care îl ia Dumnezeu pentru a călători incognito.

Fiecare om are o viață care este o odisee. De multe ori ea este simplă sau plină de neprevăzut, originală sau atipică, cu conexiuni între terestru și cosmos. Trăim într-o aventură metafizică în care trebuie să răspundem la un chestionar cu întrebări progresive, la care răspunsurile sunt corecte sau nu.

Omul a inventat sistemele, științifice, religioase, sociale, economice, politice. Acestea sunt căi pentru a înțelege fenomenele, misterele, minunile sau tragediile din viața noastră. În funcție de aceste sisteme, luăm sau nu decizii.
Viziunea oamenilor de știință de a descifra infinitul, timpul, spațiul este o teorie subiectivă marcată de sisteme.

Trăim într-o lume materială, limitată, în care problemele la care suntem supuși trebuie să le rezolvăm rațional. Cei care pot trece dincolo de această barieră, către dimensiuni subtile, au posibilitatea să acceadă la energii încă nedeterminate, la vibrații încă nemăsurabile.

Loading...

univers

Tot mai mulți cercetători din domeniul științelor fundamentale sunt interesați de domeniul esoteric care explică Universul, cosmosul și apropierea noastră imperceptibilă față de acestea. Coincidențele, sincronicitatea, invizibilul joacă un rol primordial în existența noastră.

În afară de materie, energie, există vidul, adică invizibilul, care acționează asupra existenței noastre. Consecințele se văd asupra mediului în care trăim, mentalului și stării noastre fizice.

loading...

Comentariile sunt închise.