X-Files

Dr. David Jacobs avertizează că răpirile extraterestre au ca scop crearea de hibrizi umani

Dr. David Jacobs, celebrul specialist în răpiri extraterestre, avertizează că unele rase extraterestre crează hibrizi, asemănători omului, care să se infiltreze printre noi cu scopuri bine definite.

David Jacobs este un renumit om de ştiinţă, care activează în cadrul Universităţii Temple, Philadelphia, SUA, şi se ocupă cu studierea cazurilor oamenilor răpiţi de extratereştri. Aceste cazuri au fost raportate încă din secolul trecut. În acea vreme, specialiştii erau de părere că oamenii sunt răpiţi pentru a fi studiaţi, dar această ipoteză s-a modificat odată cu înmulţirea cazurilor.

Dr. Jacobs este de părere că anumite specii extraterestre doresc să modifice frecvenţa bioenergetică a planetei pentru ca hibrizii creaţi să se adapteze cât mai bine pe Terra. Aceşti hibrizi sunt creaţi din oameni şi extratereştri şi au scopul de a se infiltra în societate şi să trăiască printre oameni.

Acesta este un proiect secret şi ar trebui să se termine în patru sau cinci generaţii, atunci când numărul hibrizilor va fi suficient de mare. Atunci marea schimbare se va produce şi oamenii obişnuiţi vor deveni specie secundară hibrizilor, care vor prelua controlul întregii planete.

Aceasta este marea invazie de care vorbeşte extrem de multă lume şi se va desfăşura pe cale paşnică, fără ca niciun incident major să nu se petreacă. De ce această invazie? Dr. Jacobs crede că omul pune în pericol Terra şi astfel şi celelalte planete din sistemul solar vor avea de suferit. Pentru ca pericolul să fie îndepărtat este nevoie ca omul să sufere o mutaţie şi aceasta se materializează dintr-un hibrid extraterestru.

alien21 - Dr. David Jacobs avertizează că răpirile extraterestre au ca scop crearea de hibrizi umani

Se mai spune că civilizaţia extraterestră care implementează acest plan macabru este extrem de avansată şi doreşte cu orice preţ salvarea Terrei. Din punct de vedere uman, această invazie este una lipsită de caracter, dar dacă viaţa continuă în acest ritm sfârşitul civilizaţiei este unul iminent.

loading...
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top