Dovezile implicarii extraterestrilor in viata de pe Terra

În timpuri străvechi, extratereştri au reprezentat o realitate certă pe care oamenii o considerau cotă parte din viața lor. Vremurile s-au schimbat, oamenii au evoluat din punct de vedere tehnologic și anumiți conducători au decis să așeze o barieră între ceea ce reprezintă omul cu adevărat și iluzia vieții cu zi de zi.

Acest adevăr a fost ascuns din motive economice, pentru că recunoașterea existenței altor civilizații extraterestre l-ar fi împins pe om să-și pună atât de multe întrebări încât perspectiva clasică școală-muncă-consum s-ar fi deteriorat iremediabil și probabil că atât de multe s-ar fi schimbat în lume.

Dacă privim cultura civilizațiilor străvechi nu putem să nu remarcăm cum de exemplu vechii egipteni, în reprezentările lor grafice, i-au înfățișat și pe acești extratereștri care mai mult decât sigur și-au făcut simțită prezența sub diferite forme. Nu doar aceste dovezi grafice susțin prezența extratereștrilor pe Terra, dar și numeroase legende și povești care au fost scrise pa papirusuri.

Această gravură egipteană arată atât de clar cum acești umanoizi cu capul alungit au o legătura stranie, trasată de mai multe linii, cu Soarele. Textele din dreptul fiecărei entitate duc cu gândul că aceste ființe complexe au o legătură directă cu Soarele, de unde primesc sau aduc informațiile necesare vieții pe Terra.

Pe de alată parte, cele 19 linii din gravură pot semnifica zborurile efectuate spre anumite colțuri ale Universului. Interpretarea gravurii se poate realiza în numeroase feluri, însă un singur lucru este cert, vechii egipteni au avut o legătură strânsă cu această civilizație extraterestră, care s-a implicat în mod direct în evoluția Egiptului. Oare în prezent de ce au dispărut acești extratereștri?

Loading...

Această gravură provine din Sumer și conform istoricilor este vorba despre un zeu care efectuează un zbor în nava sa. Cel care a realizat acest desen probabil că nu a înțeles mare lucru din nava extraterestrului, dar noi putem să ne dăm seama că este vorba despre un pilot care într-o cameră unde sunt diverse butoane de comandă.

Astfel, chiar și sumerienii au avut tangențe cu o civilizație extraterestră. Poate să fie aceeași ca și în cazul egiptenilor sau chiar o alta.

Această ultimă reprezentare grafică care certifică faptul că o altă civilizație extraterestră și-a făcut simțită prezența pe teritoriul Australiei. Este vorba despre figurile Vondjina care se regăsesc în mai multe peșteri australiene.

Aceste figuri înfățișează o specie extraterestră cu capul oval ți ochii foarte mari. Desenele datează de acum 3800 de ani și conform legendelor, acești zei veniți din depărtarea Universului au adus cu ei ploaia și norii.

extraterestrii

Acestea sunt doar trei exemple din culturi diferite și astfel putem realiza că extratereștri au fost întotdeauna prezenți în viața oamenilor pe Pământ. Marea întrebare este ce s-a petrecut cu ei și de ce în vremurile noastre nu se mai implică vizibil în bunul mers al societății actuale?

 

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și