Dovezi pentru răpiri militare ale presupușilor răpiți OZN

Recentul fenomen al presupuselor răpiri OZN a adus unele dovezi că extratereștrii nu sunt responsabili pentru răpiri. Într-un articol intitulat Dovezi pentru răpiri militare ale presupușilor răpiți OZN, autorul, dr. Helmut Lammer, citează informații că răpiții erau, de fapt, luați de ființe umane în baze subterane.

Câțiva răpiți și-au adus aminte că au văzut personal militar de spionaj în aceste facilități secrete.
Majoritatea răpiților raportează implicarea personalului militar de spionaj după ce au văzut elicoptere negre zburând deasupra caselor lor.

Debby Jordan spune, de exemplu, într-o notă marginală a cărții sale, Răpită, că a fost dusă de un presupus amic, într-un fel de spital subteran, unde a fost examinată de un doctor, care i-a îndepărtat un implant din ureche. Experiențele de răpire ale lui Leah Haley și Katarina Wilson sunt pline de întîlniri în baze subterane militare. Unele din experiențele Katherinei Wilson sunt comparabile cu experimentele de control ale minții.

A experimentat o reluare a unei amintiri din copilărie, în care își amintește a fi într-un spital, unde era forțată să intre într-un container Skinner – Box, care era probabil utilizat pentru experimente de modificare comportamentală. Cei cu astfel de experiențe descriu activități ale elicopterelor negre, apariția unor camioane sau autobuze în fața casei răpiților, expunerea la câmpuri electromagnetice dezorientate, drogare, transport cu elicopterul, autobuzul sau camionul spre o clădire necunoscută sau o unitate militară subterană.

De obicei, există postefecte, cum ar fi amețeală, greaţă. Există, de asemenea, o diferență când apare răpitorul. În majoritatea cazurilor de răpiri cu OZN, ființele apar într-un nor, fereastră, perete sau răpitul simte o prezență stranie în cameră. Majoritatea răpiților raportează că sunt paralizați de puterea mentală a ființelor extraterestre. La răpirile cu armata secretă, observațiile răpiților sunt că li se face o injecție cu o seringă.

Loading...

Este interesant că răpiții cu armata secretă descriu că sunt examinați de doctori umani în camere rotunde sterile, după cum descriu răpiții de OZN-uri. Camerele descrise, holurile și mobila sunt similare cu camerele de spital terestru, laboratoare și unități de cercetare și nu au nimic de-a face cu OZN-urile.

Totuși rămân niște întrebări. Dacă toți răpiții OZN sunt într-adevăr o acoperire pentru experimente de control al minții sau genetice, cum ar fi Proiectul Lebensborn al naziștilor, de ce răpiţii aduc implicarea militară de la începutul anilor 80 și nu înainte?
Ar trebui văzută și partea opusă a acestui șablon, deoarece tehnologia de control al minții trebuie să fie mai bună în anii 90, decât în 80.

De ce sunt victime ale controlului minții cei cărora li se fac implanturi și sunt utilizați pentru teste de armament secret, dar nu au nimic de-a face cu fenomenul OZN sau răpirile făcute de extratereștrii? Dacă răpirile OZN sunt o acoperire pentru experimentele de control al minții, de ce este interesată armata în examinări ginecologice ale femeilor răpite?

rapiri extraterestre

Desigur, cercetări serioase ar trebui să investigheze toate posibilitățile, unii răpiți OZN pot fi victime ale controlului minții sau pot fi utilizați în proiecte ale unor experimente genetice negre. Totuși, există o altă posibilitate pentru un motiv care este mai plauzibil pentru implicarea militară în fenomenele de răpire OZN, deoarece descrie mai bine șablonul răpirii militare. Răpirile militare secrete pot evidenția că un grup operativ de spionaj a operat încă din anii 80 în nordul Americii și este implicat în monitorizarea și răpirea unor presupuși răpiți OZN.

La începutul anilor 80 erau disponibili o grămadă de bani pentru proiecte militare, cum ar fi Inițiativa Strategică de Apărare.
Membrii acestei grupări monitorizează casele victimelor, răpindu-i și implantându-le dispozitive militare. Un caz foarte bine documentat este al lui Robert Naeslund, care pretinde că i s-a implantat un dispozitiv fără voia sa, în timpul unei operații la Stockholm.

A făcut radiografii care indică în mod clar un dispozitiv sub forma unei ciuperci în creier. El pretinde că operația a fost făcută de dr, Curt Stand, care a inserat dispozitivul în capul său printr-un pasaj nazal drept. Se pare că armata ar fi putut să caute posibile implanturi extraterestre. Interesul lor ginecologic pentru femeile răpite ar putea fi explicat, dacă se caută presupuși embrioni, hibrizi, deoarece majoritatea femeilor răpite au trecut prin experiențe de embrioni sau fetuși lipsă. Totuși, un lucru este sigur, aceste grupuri operative sau oameni care sunt în spatele acestor răpiri utilizează tehnologia de control al minții.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și