Dovezi incredibile care demonstrează că Stalin a murit otrăvit

Dovezi incredibile care demonstrează că Stalin a murit otrăvit

Stalin a murit la vârsta de 74 de ani, în 5 martie 1953, la reședința sa de lângă Moscova. Oficialii ruși au dat un comunicat în care spuneau că Stalin a suferit o comoție cerebrală, în urma căreia a murit.Rumorile au început să apară, mai ales, printre oficialii ruși.

Se vorbea tot mai insistent despre un complot pusă la cale de Beria, șeful serviciilor secrete rusești.
În seara zilei de 28 februarie 1953, Stalin a chemat în biroul său pe cei mai importanți lideri politici, inclusiv pe Beria și poartă discuții cu aceștia până la ora 4 dimineața. Apropiații lui Stalin au fost neliniștiți a doua zi, când au văzut că Stalin nu iese din dormitorul său. Având interdicție să intre în dormitorul acestuia, garda sa, a așteptat până la orele 23, când au forțat ușa dormitorului.

L-au descoperit pe Stalin, căzut pe podea, nu putea să vorbească, dar era conștient. Trebuiau chemați medicii, dar niciun reprezentant al puterii nu dorea să-și asume acest lucru. Beria a fost căutat ore întregi, până când a fost găsit și adus la reședința lui Stalin. Beria a stabilit că Stalin doarme și nu are nevoie de medici. Stalin a rămas singur toată noaptea, paralizat, până a doua zi, când s-a luat legătura cu medicii.
Beria se considera succesorul lui Stalin și se purta ca atare. Svetlana, fiica lui Stalin își amintește că tatăl său era inconștient, însă a avut un moment în care a privit asistența și a făcut un gest disperat cu mâna stângă, ca și cum ar fi vrut să arate ceva.

Stalin a murit și Hrusciov i-a succedat. Beria a fost împușcat în 25 iunie, învinuit că ar fi atentat la viața lui Stalin. Stalin a avut oficial două soții. Prima s-a numit Ekaterina și a murit la patru ani după căsătorie, de tifos. După moartea soției a ordonat ca toată familia acesteia să fie executată. Fiul Ekaterinei, Iakov, dintr-o relație anterioară lui Stalin, a fost luat prizonier în 1941 de către naziști. Stalin a refuzat să-l salveze, neacceptând un schimb de prizonieri cu nemții. Stalin a declarat atunci, că el nu are copii și nu poate accepta schimbul de prizonieri.

Iakov a fost găsit mort într-un lagăr de concentrare din Germania. Nu se știe dacă a fost sinucidere sau a fost asasinat. Cea de a doua soție a lui Stalin a fost Nadejda, care s-a sinucis. A lăsat un bilet în care arăta viața grea pe care a dus-o alături de Stalin. Au avut doi copii. Băiatul, pe nume Vassili, a murit în 1962. Era alcoolic. Fiica lui Stalin s-a numit Svetlana. S-a îndrăgostit de un regizor rus, de origine evreu, cu 24 de ani mai mare decât ea.

Stalin l-a trimis în gulagul rusesc. Svetlana a emigrat în America, după ce și-a abandonat cei doi copii în Rusia. Unul dintre copii era rezultatul relației cu regizorul rus. Copiii și-au renegat mama, pentru că a cerut azil politic în SUA și au considerat-o la fel ca și regimul rus, trădătoare de țară. În 2005, un reputat istoric rus, aducea dovezi clare că Stalin a murit otrăvit.

Loading...

Josef Stalin Headshot

Se știe că Stalin avea o sosie care îl înlocuia de câte ori era nevoie. Aparițiile în public îi reveneau sosiei, Stalin preferând să stea retras, departe de popor. Avea temeri că va fi asasinat. Documentele prezentate relevă faptul că Stalin a fost otrăvit în secret, în apartamentul său din Moscova, iar persoana care a fost muribund până în 5 martie era de fapt, sosia sa, care a murit tot prin otrăvire. Istoricii vorbesc despre o acerbă luptă pentru putere pe care o duceau anumite grupări. Beria, unul dintre pretendenții la putere a pierdut, fiind executat. Rusia începea o nouă etapă în făurirea comunismului.

loading...

Related posts