Dovezi incredibile care atestă că reîncarnarea există!

Dovezi incredibile care atestă că reîncarnarea există!

Încă de la vârsta de doi ani, James s-a arătat interesat de aviație. Mai târziu, au început coșmarurile. James țipa în somn, vorbea despre avioane care ard, despre piloții care au murit, atacuri cu bombe.

Părinții săi au decis să-l ducă la un muzeu din Lousiana unde erau expuse avioane utilizate în cel de al Doilea Război Mondial, în speranța că va scăpa de obsesiile privind aviația. Demersul a fost făcut la îndemnul psihologilor care au crezut că este o scurtă etapă din evoluția micului James.

Din păcate, James a continuat să aibă coșmaruri repetitive. El susținea că visează un pilot care este victima unui accident aviatic, căruia i se amputează un picior și o mână, după care moare în chinuri groaznice.

După aceste coșmaruri, mama sa află în urma discuțiilor cu micul James că personajul din vis, aviatorul, are numele de Jack Larsen și este chiar el. Întrebat cine a doborât avionul, James răspunde că japonezii. James a mai dat detalii despre un port-avion american, USS Natoma Bay care a intervenit în operațiunea de salvare.

Tatăl lui James hotărăște să participe la o întrunire a veteranilor de război pentru a înțelege ce se întâmplă cu fiul său. Din discuțiile pe care le-a avut cu un veteran de război care a luptat pe USS Natoma Bay a reieșit faptul că a existat un pilot pe nume Jack Larsen, erou al războiului, al cărui avion s-a prăbușit ca urmare a unui atac al japonezilor.

Cei care susțin teoria reîncarnării sunt convinși că moartea care reprezintă un sfârșit al unui ciclu, se produce simultan cu nașterea. Fiecare ciclu al vieții, copilăria, tinerețea, maturitatea sau bătrânețea comportă evenimente, stări, sentimente care își pun amprenta în memoria universală.

Ian Stevenson a fost un apreciat psihiatru american care timp de 50 de ani a studiat reîncarnarea pe diverşi subiecți, copii, tineri sau bătrâni. A studiat peste 3000 de copii care se identificau cu persoane decedate cu zeci de ani în urmă. Mulți dintre aceștia prezentau semne pe corp în zonele unde predecesorii lor suferiseră răni sau operații care le-au cauzat moartea.

O categorie aparte supusă studiului a fost aceea a copiilor supradotați pe care el i-a numit prodigy. Aceștia depășesc posibilitățile vârstei și excelează în anumite domenii.

Stevenson considera că Mozart face parte din această categorie. La vârsta de patru ani putea să compună o simfonie. Ani de-a rândul, Stevenson a studiat xenoglosia, capacitatea unei persoane de a vorbi într-o limbă pe care nu o cunoaște, în momentul unei stări de hipnoză regresivă.

Celebrul actor Glenn Ford, aflat într-o stare de hipnoză regresivă a vorbit în franceză, o formă arhaică, ieșită din uz de 300 de ani, despre un cavaler care a trăit pe vremea regelui Ludovic al XIV-lea.

reincarnare

Stevenson considera că a găsit răspunsul la fobiile de care suferim. Acestea sunt traume care vin de undeva dintr-o viață anterioară.

Conform statisticilor, 3% din populația mondială prezintă tendințe homosexuale sau transsexuale. Stevenson considera că aceste tendințe vin dintr-o viață anterioară, în care un bărbat, într-o viață anterioară a fost femeie.

CATEGORIES
Share This
>