The news is by your side.

DOVEZI INCREDIBILE CĂ NU SUNTEM SINGURI PE TERRA

0

Dovezi că civilizații avansate au locuit sau au vizitat Terra, sunt peste tot în jurul nostru de la construcții megalitice la hărți detaliate. Ne vom opri asupra hărților misterioase care nu au fost încă elucidate de către specialiști.

Piatra de piatră cu o hartă a unei zone din Ural, numită piatra Dasha. Ea a fost descoperită în 1999 și are o greutate de 1,5 tone. Piatra este din dolomit dar din compoziția acestuia lipsește nisipul. Stratul de deasupra pietrei este din sticlă de diopsid. Tehnologia contemporană nu cunoaște încă procedee de prelucrarea acestui cuarț.

Ultimul strat care protejează harta la suprafață, este format din porțelan de calciu. Statul Major al Forțelor Armate Ruse a confirmat că harta reprezintă partea de sud-vest a regiunii Biskiria. Harta reprezintă o suprafață de 150 kilometri pătrați. Se constată absența oricărei căi de comunicație terestre, ca și când cei care trăiau în acele vremuri se deplasau pe ape sau pe calea aerului. Sunt specialiști care susțin că această hartă este o parte dintr-o hartă a întregului glob.

Piatra a fost supusă analizelor cu radiocarbon și scanare cu cronograf uranic și s-au descoperit urme de scoici care au dispărut în urmă cu 50 de milioane de ani. Este dificil de explicat cum au putut reda pa hartă profunzimea râurilor cu mijloacele convenționale de atunci, deoarece cartografia modernă nu cunoaște asemenea metode. Cine a fost creatorul hărții?

În 1929, este descoperită la palatul Topkapi, o bucată de piele de gazelă, care reprezintă o hartă. Harta ilustrează coasta de vest a Africii, coasta estică a Americii de Sud și nordul Antarcticii. Pe ea este imprimat anul 919, realizată de Piri Mehmet. În 1953, cartograful american Mallery proiectează harta pe un planiglob și constată că documentul este atât de exact, încât poate aduce corecturi hărților contemporane. Uluitor este faptul că această hartă nu indică linia de coastă a Antarcticii, ci marginea de sub gheață a acesteia. Penetrarea calotei glaciale s-a putut realiza doar în secolul XX cu ajutorul sateliților.

Misterul nu poate fi explicat, dar harta lui Piri Reis, confirmă teoria unei explorări globale riguroase, de către o civilizație preclasică, nedescoperită încă. Autorii hărții stăpâneau cu precizie coordonatele, longitudinea și latitudinea, noțiuni pe care noi le posedăm de 200 de ani.
Profesorul Charles Hapgood a descoperit o hartă care prezintă Antarctica, înainte ca ea să fie descoperită. Noi înșine am ajuns să cunoaștem pământul de sub Antarctica abia în 1958.

O altă hartă a fost realizată de Mercator, în 1537, și reprezintă Țara Sfântă. În 1538, el realizează harta tărâmului necunoscut și folosește pentru prima dată sintagma America de Nord. Dovezile materiale că am fost vizitați de civilizații superavansate sunt și piramidele. Se apreciază că piramidele sunt mesaje lăsate de aceștia pentru noi, oamenii. Piramida lui Keops este perfect orientată pe axele geografice iar înălțimea sa, multiplicată de un milion de ori este egală cu distanța de la Pământ la Soare. Este construită din 2500000 de bucăți de piatră, fiecare are o greutate de 2,5 tone, sunt perfect șlefuite și nu a fost nevoie de niciun liant între acestea.

Să ne amintim despre construcțiile uriașe de tip baze spațiale din Peru. Piste de aterizare, decolare, semnalizate prin semnale vizibile de la mare distanță. Desene în care apar vehicule nepământene cum ar fi Biserica Sfântul Spiridon din București, Biserica Domnească din Târgoviște.
Desenele și basorelieful din piramida de la Palenque, Mexic, care reprezintă rachete. Poarta Soarelui, un monolit de 9 tone, situat în Orașul

Morților, lângă Titicaca. Pe frontispiciu se află un calendar complex care provine dinainte de epoca terțiară. Drumurile incașe care nu duc nicăieri, oprindu-se toate la gura prăpastiei. Capetele din jungla mexicană, foarte fin sculptate, care au pe cap căști, transportate pe o distanță de 100 km,  fiecare având o greutate de 20 de tone, într-o perioadă când olmecii, populația locală, nu cunoșteau nici roata. Uriașele statui din Insula Paștelui care au peste 20 de metri înălțime și 50 de tone, fiecare, greutate. A fost acolo o lumea uriașilor? A fost un punct de contact cu alte civilizații?

Au existat pe Terra anomalii care nu pot fi explicate nici până astăzi. În Quebec, Canada, s-a descoperit un crater cu o adâncime de peste 1200 metri, denumit Pământul lui Cain. Nu s-au descoperit urme de meteoriți în zona limitrofă. În lacul format în acest crater s-a constatat o anomalie magnetică, cauzată de existența unei substanțe nepământene. Craterul are dimensiunile identice cu cel din Siberia, fapt ce a dus la concluzia că în ambele cazuri avem de-a face cu un accident spațial.

În deșertul Gobi, Rusia, peisajul dezolant lasă loc ipotezei că acolo a avut loc un cataclism nuclear. Pădurea pietrificată are arbori enormi deveniți piatră, trunchiuri în culori vii asemenea pietrelor prețioase, care nu lasă nicio îndoială că a avut loc un cataclism, petrecut cu 100 de milioane de ani înaintea erei noastre.

extraterestrii DOVEZI INCREDIBILE CĂ NU SUNTEM SINGURI PE TERRA

Există manuscrise mexicane în care se vorbește despre un car venit din cer care smulge ochii, carnea și intestinele. Explozie nucleară?
În toate miturile și legendele se vorbește despre giganți sau zei albi care au venit de pe alte planete să-i civilizeze pe pământeni. În Franța s-a descoperit un schelet a unui om care trăise în secolul I, care avea 7,62 m lungime. Mai mult, în Moravia, s-au descoperit unelte și morminte ciclopeene. În Peru, s-a descoperit un oraș care era pe măsura unor oameni de 3-4 metri înălțime.

Cum s-ar putea explica apariția civilizațiilor sumeriene și egiptene care sunt civilizații fără copilărie, dar cu un istoric superior?
Există vechi legende mexicane care vorbesc de civilizația hyperboreenilor, dezvoltată undeva în ținuturile arctice unde, datorită unei alte înclinații a axei pământești, era o zonă cu vegetație luxuriantă tropicală. Rămâne o enigmă, cum au apărut spontan unele civilizații?

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și