X-Files

Dovezi incredibile ale existentei extraterestrilor

Crezi ca suntem singuri in Univers? Crezi ca in infinitatea spatiului si a timpului nu au mai evoluat si nu traiesc si alte creaturi inteligente?

In ultimii 10 ani, marturiile despre aparitia OZN-urilor au explodat: zilnic, in intreaga lume, in mass media apar stiri despre obiectele zburatoare neidentificate. Una dintre cele mai conservatoare institutii de pe Terra, Biserica Catolica, admite chiar posibilitatea existentei extraterestrilor.

Iar serviciile secrete au inceput sa declasifice dosarele OZN mai vechi de anul 1950. Crezi ca ni se pregateste ceva? te provoacam la un nou maraton de articole, “Descopera extraterestrii printre noi”!

In luna decembrie a anului 2007, ministrul Apararii din Japonia, Ishiba Shigeru, dadea publicitatii o declaratie surprinzatoare cu privire la posibilitatea unui atac al fortelor extraterestre asupra Terrei.

Stirea facea atunci rapid inconjurul lumii, poate si pentru faptul ca era insotita de o la fel de surprinzatoare confirmare venita din partea sefului de cabinet Nobutaka Machimura, fost ministru de Externe in precedentul guvern Abe. Ministrul Ishiba declara, nici mai mult nici mai putin, ca nu exista niciun motiv pentru a nega ulterior ca UFO exista si ca ele sunt controlate de o alta forma de viata, precizand ca si-a propus sa verifice daca armata japoneza este intr-adevar capabila sa faca fata unui atac al aliens-ilor, intrucatchiar si in filmele cu Godzilla sunt in fapt tot trupele nipone cele care intra in actiune”.

Tonul interventiei a starnit stupoarea publicului, si nu doar pentru referirea la Godzilla, ci si din cauza seriozitatii cu care ministrul a parut a aborda riscul invaziei extraterestre.

In realitate, departe de a constitui o recunoastere a existentei creaturilor extraterestre, cum au sustinut la acea vreme multi asa-zisi experti inufologie”, declaratia ministrului nipon avea motive de ordin politic, si anume intarirea rolului militar al Japoniei pe tabla de sah internationala.

De altfel, in aceeasi interventie, Ishiba si preciza ca nu intelege motivul pentru care in legislatia Japoniei nu exista nicio directiva pentru eventualitatea unei invazii extraterestre.

Dincolo de acest exemplu de utilizare a fricii de necunoscut a publicului larg in cheie politico-nationalista, pana in clipa de fata s-a depasit cu mult milionul de dovezi (mai mult sau mai putin indirecte) ale existentei UFO si aliens-ilor: marturii, fotografii, filmari, documente.

Practic, spun unii, mai in gluma mai in serios, exista mai multe probe legate de existenta extraterestrilor decat dovezi ale existentei fiecaruia dintre noi in parte.

invazie-extraterestra Dovezi incredibile ale existentei extraterestrilor

In intreaga lume se descopera continuu obiecte artificiale si amprente datand din epoci in care omul nu exista pe Terra, sustinandu-se ca ele trebuie sa fi fost abandonate de aliens-ii aflati in trecere pe-acolo dintr-un motiv sau altul. Autenticitatea acestui tip de relicve este considerata certa.

loading...
Comments
To Top