Descopera

DOVEZI INCONTESTABILE CĂ PĂMÂNTUL ESTE GOL: TUNELURI MISTERIOASE ȘI BAZE SECRETE

Jules Verne și-a imaginat în cartea sa, Călătorie spre centrul Pământului, o lume misterioasă. Tunelurile dintr-o veche mină duc către centrul Pământului. Dacă există aceste grote, cavități, care este originea lor? Există o lume necunoscută sub picioarele noastre?

Spre sfârșitul anului 1980, au fost descoperite în zona Krasnoiarsk, Rusia, într-o pădure izolată, mai multe tuneluri, departe de zona locuită, înguste și săpate în profunzimea Pământului.
În platoul dintre Marea Aral și Marea Caspică au putut fi auzite și înregistrate sunete care vin din interiorul Pământului.

Căpitanul unui submarin rus, pe nume Kulinichenko, a relatat că împreună cu echipajul submarinului au fost martorii unui fenomen ciudat. La 200 de metri profunzime, au înregistrat sunete care nu puteau fi ale unui animal acvatic. Înregistrările au fost înaintate Academiei ruse pentru cercetare.

Naturalistul american, Ivan Sanderson, a fost printre primii oameni de știință care au susținut ipoteza că există baze extraterestre submarine. Un sonar a fost instalat în apele din zona Puerto Rico și a reușit să capteze sunetele produse de un obiect necunoscut care avea o viteză de 300 km/h și se afla în profunzimea oceanului la 9 mile.

Ce tip de submersibil poate rezista la presiunea produsă de o asemenea profunzime? Asemenea ipoteze există în culturile tibetane, în Afganistan, Cașmir, Pamir. Despre baza secretă de la Dulce s-au scris foarte multe articole. Se știe că este situată în nordul satului New Mexico, în apropiere de rezervația apache, Jicarilla.

Orășelul are o mie de locuitori, un mic magazin și un hotel. În apropiere, se află cel mai bine păzit secret al SUA. O bază subterană, sub muntele Arculeta Mesa. Experiențe genetice terifiante se produc în laboratoarele subterane, pe animale și oameni. Ofițerul de poliție Gabe Valtez era una dintre persoanele care nu dădea crezare zvonurilor că în interiorul bazei se produc experiențe terifiante.

loading...

El a fost solicitat să se deplaseze, în apropierea orașului Dulce, unde au fost găsite mai multe carcase de vacă.
Între 1976 și 1978, sute de astfel de carcase au fost descoperite pe un câmp din apropierea orașului.
Polițistul Valtez împreună cu fermierii din zonă au introdus o sută de vaci pe un culoar îngust, unde au instalat lumină ultra violetă.

Ceea ce au descoperit este foarte ciudat. Vacile prezentau pete pe piele, în special, pe partea dreaptă. Au prelevat probe și le-au trimis la un laborator de specialitate. Petele prezentau cantități mari de magneziu și potasiu.
Greg Bishop este fizician și a contribuit la realizarea unor echipamente pentru Air Force, a derulat programe prin care sateliții sovietici puteau fi controlați.

Bishop este convins că extratereștrii sunt veniți pe planeta noastră și trăiesc în subteran. Muntele sub care se află baza Dulce are peste 40 de deschideri, unele dintre ele fiind închise hidraulic. Mac Tonie, specialist britanic, a publicat în anul 2010, o carte în care susține că aceste creaturi cryptoterestre trăiesc în grote și tuneluri profunde.
Aceste ipoteze au fost vehiculate, începând cu anul 1947, după ce colonelul Byrd a efectuat un zbor de șapte ore la Polul Nord.

În anul 1956, el a făcut o declarație la radio, în care a susținut că a descoperit pământ nou la Polul Nord.
Este vorba despre o cavitate gigantică în interiorul căreia se deschidea o panoramă cu vegetație luxuriantă. În anul 1947, guvernul american a organizat o altă expediție, care avea drept scop, verificarea ipotezei lui Byrd.

David Bunger a condus această expediție, dar, din păcate, rapoartele întocmite sunt top secret. Se consideră că astfel de intrări spre o lume subterană se găsesc în Tibet, Bolivia, Polul Nord, Peru, California și muntele Fuji, Japonia.
Este cunoscut cazul unor muncitori, care construiau un puț, în apropiere de LaValetta, Malta. Muncitorii au căzut în hăul care s-a creat, ca urmare a lucrărilor pentru puț și nu au mai fost găsiți.

pamant gol - DOVEZI INCONTESTABILE CĂ PĂMÂNTUL ESTE GOL:  TUNELURI MISTERIOASE ȘI BAZE SECRETE

Câțiva ani mai târziu, un grup de 30 de elevi maltezi, împreună cu profesorul și ghidul lor, au coborât în una dintre grotele din Malta. Grupul a dispărut, dar, mai multe săptămâni de zile, plânsetul și țipetele copiilor se auzeau de undeva din subteranul insulei. Cum au putut supraviețui copiii în acele grote subterane, mai multe săptămâni?

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top