Descopera

DOVEZI CARE SUSȚIN IPOTEZA PALEOASTRONAUTICĂ

Cronicele vremii relatează o întâmplare care a avut loc în 8 aprilie 1668, în orașul Barhoff, Suedia. Martorii, în special pescari, au povestit că au asistat la un adevărat război care a avut loc pe cer, deasupra localității lor.

Mai multe obiecte zburătoare au survolat zona, după care au început să trimită sfere de foc, una împotriva celeilalte. Populația s-a refugiat în pădurea din apropiere, de unde a urmărit lupta care s-a dat între misterioasele obiecte zburătoare. Tot orașul a fost cuprins de fum. Martorii au observat cum cădeau din cer bucăți dintr-un metal necunoscut, sfere din fier.

După câteva ore, când lupta se terminase, a apărut un alt obiect zburător care avea formă de pălărie și care a staționat deasupra bisericii mai multe minute.

Evenimentele au fost relatate în anul 1689, de către Erasmus Francisci, în una din cărțile sale. Francisci a mai precizat că, imediat după acest incident, o parte din populație s-a îmbolnăvit. El făcea referire la cei care nu s-au refugiat în pădure și au rămas în oraș.

Vechile civilizații ne-au lăsat texte cu privire și la alte incidente similare. Un papirus egiptean care are o vechime de peste 3500 de ani, conține un text în care se descrie o adevărată invazie de obiecte zburătoare pe cerul egiptean. Chiar faraonul a fost martor la acest eveniment.

În timpul campaniei din Asia, împăratul Alexandru cel Mare a fost martorul unui incident neobișnuit. Armata sa a fost atacată de mai multe obiecte zburătoare. Soldații au fugit, caii s-au speriat, a fost un haos total.

Nici România nu a fost ocolită de astfel de incidente. În Țările Române, o primă atestare a unui astfel de fenomen datează din anul 1517. Letopisețul Moldovenesc, semn mare s-au arătat pe ceriu, c-au strălucit dinspre miazănoapte ca un chip de om, de-au stătut multă vreme și iară s-au ascuns în văzduh.

În anul 1595, în timpul atacului asupra orașului Târgoviște, o cometă a staționat deasupra orașului timp de două ceasuri.
Erich von Daniken a lansat teoria numită neoevemertism, în anul 1968, conform căreia vechile civilizații au venit în contact cu civilizații extraterestre. Omenirea a preluat informații privind astrologia, matematica, fizica, arhitectura.

Daniken consideră că, hărțile care aparțin amiralului turc Piri Reis și care coincid cu cele realizate de sateliți, sunt creația unor civilizații extraterestre.

Tiahuanco sau Poarta Soarelui, încadrează un zeu zburător. Legenda spune că, o navă spațială a adus-o pe Oriana care a întemeiat o rasă nouă, după care a plecat în ceruri.

Teoria este susținută numai de o parte din cercetători. Cu toate acestea, există probe care vin în sprijinul acestei teorii. Vorbim despre picturi, gravuri, sculpturi, artefacte.

IPOTEZA-PALEOASTRONAUTICĂ DOVEZI CARE SUSȚIN IPOTEZA PALEOASTRONAUTICĂ

În India există cele mai multe documente privind obiecte zburătoare misterioase, care au fost numite Vimanas. În texte din Rega Veda, Ramayana, întâlnim descrierea acestor obiecte zburătoare. Textele fac referire la faptul că acestea zboară la fel de repede ca păsările și sunt construite din 16 materiale diferite.

loading...
Comments
To Top