DOVEZI CARE CONFIRMĂ TEORIA PĂMÂNTULUI GOL

Symnes Cleves a fost căpitan de infanterie în Ohio, SUA și a făcut o declarație care a surprins multe persoane. Declar că Pământul este gol înăuntru și locuibil în interior.

El conține mai multe sfere concentrice, așezate una lângă alta și este deschis la poli. Mă angajez să demonstrez realitatea a ceea ce afirm și sunt gata să explorez interiorul Pământului dacă lumea acceptă să mă ajute spre a întreprinde acest lucru.

Referitor la aceste aspecte tulburătoare, în media au fost publicate fotografii care provin de la NASA și care arată o deschizătură stranie la Polul Nord. O astfel de deschizătură a fost observată și la celelalte planete din sistemul nostru solar.

Un alt element care vine în susținerea acestei teorii este faptul că Terra reacționează într-un mod ciudat la cutremure, vibrează ca un clopot, ceea ce ar fi imposibil să se producă în situația în care interiorul Pământului ar fi plin.

S-a spus că planetele reflectă modelul macroscopic al atomului care este compus dintr-un nucleu care ar reprezenta soarele central. Această teorie ar putea explica existența gravitației, dar și manifestarea câmpurilor electromagnetice.

Se presupune că deschizătura de la Polul Nord are un diametru de 800 kilometri. În anul 1628, Edmund Halley a fost primul care a susținut această teorie. În opinia sa, aurorele boreale se formează datorită scăpărilor de gaze care provin din interiorul pământului.

Loading...

Existența unor deschizături la cei doi poli este una plauzibilă, pentru că puterea forței centrifuge în perioada de formare a pământului trebuie să fi fost mult mai mică aici decât în restul Pământului, afirmă susținătorii acestei teorii.

Cercetătorii afirmă că după latitudinea de 70-75 de grade nord și sud, Pământul începe să se curbeze, creând niște deschizături către interiorul lui. Trecerea se realizează atât de lin încât navigatorii care au pătruns din greșeală în aceste regiuni, nu și-au dat seama că avansează către centrul Pământului, până când nu le-au apărut în față niște regiuni necunoscute, care nu figurau pe hartă.

Deschizăturile sunt înconjurate de un inel magnetic, sunt acoperite nonstop de nori, iar spațiul aerian este restricționat prin lege. Atunci când exploratorii aflați în căutarea polului nord sau sud ajung în dreptul acestui inel magnetic, acul busolei arată în jos și ei cred că se află deasupra polului.

În susținerea acestei teorii mai vin și alte fenomene care cu greu își găsesc explicații. Ne referim la faptul că icebergurile sunt formate din apă dulce și în interiorul lor a fost descoperită multă vegetație.

interiorul Pământului

Toți cei care s-au aventurat dincolo de polii magnetici au constatat că temperatura crește și gheața se topește. O altă enigmă este faptul că multe animale și păsări migrează iarna dincolo de cercul polar.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și