DOVEZI CĂ EXTRATEREȘTRII NE-AU VIZITAT CU MII DE ANI ÎN URMĂ

DOVEZI CĂ EXTRATEREȘTRII NE-AU VIZITAT CU MII DE ANI ÎN URMĂ

Bep Koroti este Dumnezeul cel estru și un vechi războinic care a vizitat Pământul. Indienii amazonieni care locuiesc în regiunea Para, în nordul Braziliei, au legende despre vizitatori spațiali care le-au adus înțelepciune și cunoștințe.

Bep Koroti înseamnă războinicul universului. Conform acestor legende, el a coborât din ceruri atunci când noi ne comportam ca animalele. Bep Koroti a coborât din ceruri într-o navă care avea puterea de a distruge tot ce-i stătea în cale. Armele sale erau atât de puternice încât puteau distruge pietrele în pulbere.

La început indienii au încercat să-i opună rezistență, însă toate demersurile au fost în zadar. Cu timpul, indienii au înțeles că trebuie să-l accepte și să învețe din cunoștințele lui. Conform legendelor, Bep Koroti a înființat o școală, unde indienii au început să învețe multe lucruri. Indienii spun că cei care se opuneau lui Koroti erau paralizați.

Koroti nu consuma mâncare și nici nu bea. În una din zile Koroti a dispărut misterios. A revenit și era foarte furios pentru că unul dintre aparatele sale dispăruse. Au căutat aparatul dar nu l-au mai găsit. Legenda spune că în acel moment, cine îl atingea pe Koroti cădea la pământ. Americo Peret, un remarcabil specialist în cultura indiană, a publicat fotografii cu indienii în costumul lor de ritual. Costumele seamănă cu cele ale unui astronaut.

De menționat este faptul că aceste fotografii au fost publicate în 1952, cu mult înainte ca Gagarin, primul om care a zburat în cosmos, să facă acest zbor. Zborul lui Gagarin s-a efectuat 9 ani mai târziu, respectiv, în 1961. Legenda spune că într-una din zile, Koroti a hotărât să plece cu nava sa de zbor.
După ani de zile, un grup de mineri indieni amazonieni, a fost învitat să viziteze capitala, Rio de aneiro, într-un schimb cultural. Grupul a fost dus să viziteze un muzeu, unde au văzut fotografii referitoare la misiunea Apollo 11.

În momentul când au văzut un costum de astronaut, au devenit foarte nervoși și au început să țipe, el e, el e! Specialiștii susțin că Bep Koroti a fost un astronaut care i-a vizitat. Indienii nu avuseseră acces la informații cu privire la cum arată un astronaut. Vizita la muzeu a fost prima lor ieșire din jungla amazoniană și primul lor contact cu civilizația. În estul Japoniei au fost descoperite niște statuiete care se numesc Dogu și seamănă izbitor cu niște astronauți extratereștrii. Ele au o vechime cuprinsă între 16000 și 2400 de ani vechime, spun specialiștii. Fizionomia acestor statuiete amintește de astronauții din secolul XX.

Loading...

astronauti-antici

Statuetele au pe față ochelari mari, oblici. Au fost descoperite peste 15000 de astfel de statuete și nu se știe la ce foloseau. O altă bizarerie este faptul că toate statuietele au membrele inferioare distruse, iar cele superioare sunt foarte puțin dezvoltate, în comparație cu capul care este foarte mare. Egiptenii considerau Templul de la Abydos ca fiind celebru pentru că acolo se află capul lui Osiris.

Templul a devenit și mai cunoscut și căutat de cercetători, atunci când o parte din frontispiciul templului s-a prăbușit. A ieșit la iveală o gravură mai veche în care erau reprezentate rachete și avioane, un elicopter și un submarin.

loading...

Related posts