Mistere

wari
Bizar

Dovezi ale tehnologiei extraterestre pe Terra? Ruinele Wari

3views

Situat în apropiere de  Quinua, în regiunea Ayacucho din Peru, la o altitudine de peste 3000 de metri, se găsesc ruinele unei cetăți antice, Wari.

Acestă cetate i-a uimit pe oamenii de știință datorită zidurilor sale extrem de bine construite. Acestea au fost ridicate din piatră vulcanică, tăriată cu o precizie ieșită din comun.

Pornind de la acest aspect zguduitor, mai multe echipe de arheologi s-au deplasat la fața locului pentru a determina cu exactitate cum a fost posibilă o construcție de asemenea anvergură. Nu s-a putut descoperi mare lucru, ci doar faptul că acest oraș antic a fost capitala unei civilizații extrem de înfloritoare, Huari, care a populat întreaga regiune.

Întrebările nu au încetat să se nască și arheologii se întreabă ce fel de tehnologie s-a folosit acum peste 1000 de ani, pentru a tăia piatra vulcanică cu o asemenea perfecțiune?

Oare aceste construcții megalitice au fost realizate cu ajutorul unei civilizații venite din vastul univers? Orice este posibil în condițiile în care formele pietrelor folosite variază extrem de mult.

Loading...

O teorie, încă neconfirmată, susține că aceste ziduri uriașe au fost ridicate de fapt de către o altă civilizație, care a precedat-o pe Wari. S-au încercat diferite măsurători ți analize, dar niciun rezultat nu a fost concludent.

wari

Acesta este motivul principal pentru care ruinele Wari reprezintă și în ziua de astăzi un mister, care probabil nu va fi elucidat decât în clipa în care întreaga istorie a Terrei va fi descoperită.

loading...