Descopera

Dovada că pământul este plat? Priviţi cum această rachetă se loveşte de un dom invizibil!

Una dintre cele mai zdruncinătoare teorii prezente pe internet trebuie să fie cea a Pământului Plat, asta pentru că ideea în sine contravine cu toate principiile stabilite de ştiinţa modernă până în prezent.

Această idee ce a câştigat de curând tracţiune nu este aşa nouă pe cât aţi crede. Încă din timpuri străvechi, numeroase culturi au trăit cu acest concept al unui pământ finit. Pământul văzut că o lume sferică apare încă de pe vremea grecului Pitagora, dar rădăcinile teoriei se extind mult mai mult în trecut.

Primele culturi cunoscute ce au menţionat despre pământul plat au fost Egiptenii antici şi cei din Mesopotamia. Potrivit acestui model lumesc, Pământul este înconjurat de un zid de gheaţă colosal, astăzi perceput drept cel mai sudic şi dezolant continent – Antarctica.

Cu temperaturi medii de -55 grade Celsius, această regiune se presupune că împiedica fiinţele vii să treacă dincolo.

După această regiune îngheţată se speculează că există un dom de sticlă imens ce încapsulează întreaga noastră lume. Soarele şi luna sunt şi ele aflate într-un plan bi-dimensional şi se mişca circular în jurul lumii noastre.

Chiar şi în aceste timpuri trăite de noi există oameni ce cred cu tărie în această ipoteză şi sunt convinşi că lumea este într-adevăr plată. Mai mult, există o întreagă conspiraţie ce maschează acest adevăr, iar motivele sunt parţial necunoscute.

Recent, organizaţii de civili au început să trimită rachete în spaţiu pentru a demonstra teoria pământului plat şi potrivit acestora, tot ce ni s-a spus până în prezent este o mare minciună, o mascaradă complexă ce încă nu poate fi înţeleasă pe deplin.

loading...

p%C4%83m%C3%A2nt plat - Dovada că pământul este plat? Priviţi cum această rachetă se loveşte de un dom invizibil!

Dovadă, spun ei, este facptul ca racheta propulsată în spaţiu, la o anumită altitudine, se loveşte de un dom invizibil. Urmările sunt mai mult decât bizare, dispozitivul încetând să mai înainteze, iar viteza de rotaţie încetează brusc la impactul cu domul. Priviţi filmările de mai jos pentru a înţelege mai bine.

loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Mihai Orha

    30 octombrie 2017 at 18:57

    Mare e gradina, daca se lovea de un dom se dezintegra la viteza acea, acesti pseudo savanti nu tin cont de toate urmarile unui astfel de eveniment, nu tin cont de legile care guverneaza planeta si spatiul, nu au nici cele mai mici notiuni de vizica sau astro-fizica…. ” Opinions are like assholes, everybody’s got one ‘ !!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top