Descopera

Dovada ca oamenii au trait pe Terra si in era dinozaurilor

La începutul anului 2000, Alvis Delk și episcopul James au făcut o plimbare pe malul râului Paluxy, care trece pe lângă orașul Glen Rose, Texas. Această plimbare s-a dovedit a fi prolifică pentru că atunci cei doi au descoperit o piatră pe care erau imprimate două urme, una umană și cea a unui dinozaur.

Uimiți, cei doi au prelevat piatra, pe care au trimis-o către un laborator specializat pentru determinarea vechimii sale. Specialiștii au supus piatra unor analize care au demonstrat că cele două urme nu erau sculptate, după care au determinat vechimea rocii. Rezultatul a fost unul uimitor, pentru că urmele de pe piatră au fost făcute în urmă cu peste 150 de milioane de ani.

Specialiștii au fost surprinși de acest rezultat pentru că dacă privim teoria evoluționistă  omul nu avea ce să caute pe Pământ în epoca în care dinozaurii se aflau în fruntea lanțului trofic. Și totuşi, urma tălpii umane, se află lângă urma unui dinozaur de mărimi foarte mari.

Chiar dacă descoperirea nu a fost pe placul oamenilor de știință, dr. Carl Baugh a recunoscut că roca nu este contrafăcută, dar nu își poate explica sub nicio formă ce căuta omul acum 150 de milioane de ani pe Terra. Baugh a mai subliniat că liniile de compresie ale rocii indică faptul că omul al cărui talpă s-a imprimat în această rocă era în alergare, în timp ce dinozaurul se deplasa normal.

Roca este de aproximativ 30 cm lungime pe 24 de cm lățime. Amprenta umană este una foarte mică, de doar 11 cm lungime, iar cea a dinozaurul a fost făcută de un Acrocanthosaurus, care avea cel puțin 20 de metri lungime și câteva tone în greutate.

Baugh mai susține că cele două amprente au fost făcute la doar câteva minute distanță. Această afirmație confirmă faptul că oamenii au existat și în perioada dinozaurilor, chiar dacă știința nu a ajuns să confirme acest fapt.

loading...

urma umana 400x268 - Dovada ca oamenii au trait pe Terra si in era dinozaurilor

Această piatră este una dintre multe altele descoperite prin alte locuri de pe Terra, care ridică problema existenței omului pe Terra încă din cele mai vechi timpuri. Ciudat mai este și faptul că aceste amprente există, dar alte indicii nu au fost niciodată descoperite. Oare unde au dispărut acei oameni?

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top