X-Files

Doua entitati luminoase au fost surprinse de o camera video deasupra unei piscine din Florida

O familie din Naples, Florida, susține că a fost vizitată de către o navă extraterestră în noaptea de luni. Pentru a confirma veridicitatea faptelor, a pus la dispoziția publicului o filmare din noaptea cu pricina. Camera de luat vederi era îndreptată spre piscina din curte, unde s-a petrecut un evenimentul incredibil.

După cum se poate observa și în filmarea alăturată, cele două obiecte spațiale extraterestre, sub forma unor lumini puternice, au apărut dintr-o dată deasupra piscinei. Timp de 30 de minute acestea au intrat în contact de mai multe ori cu apa din piscină ca și cum ar fi avut nevoie să-și răcească motoarele.

Navele spațiale sunt de dimensiuni medii, transparente, pentru că nu se observă nicio formă fizică a obiectelor și își îndreaptă niște tentacule luminoase spre apă.

Imaginile au fost analizate de mai mulți specialiști și au fost confirmate ca fiind reale. Singura problemă este că nimeni nu poate explică proveniența acestor lumini și nici motivul pentru care și-au petrecut aproximativ jumătate de oră deasupra unei piscine în miez de noapte.

În urma analizei ulterioare, apa piscinei nu a fost contaminată și nici alte anomalii nu au fost observate în zonă. Cu toate acestea, este pentru prima dată când asemenea imagini sunt surprinse cu ajutorul unei camere de filmat. În mod normal, OZN-urile erau metalice și avea nu formă fizică, dar de data aceasta totul pare atât de straniu pentru că se observă doar o lumină care se dilată și care pare însuflețită.

În acest fel, misterul altor civilizații sau entități extraterestre se adâncește și probabil că niciodată nu vom ajunge să cunoaștem adevărul despre tot ceea ce ne înconjoară.

loading...

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top