X-Files

DOSARUL OZN, facut public de Guvernul britanic! Vezi TEORIILE SOCANTE ascunse de ani de zile

Dosarul OZN al Ministerului britanic al Apararii (MoD) a fost facut public dupa ani si ani de zile, elemente bizare iesind la suprafata, de la extraterestri cu capul in forma de lamaie pana la lumini misterioase deasupra unui cimitir.

MoD a publicat documentele din arhivele lui, din perioada 1981 – 1996, care arata ca numarul cazurilor in care s-a semnalat prezenta OZN-urilor a crescut dupa lansarea unor filmelor SF cu buget mare, precum „Ziua Independentei”, dar si a serialului de televiziune „Dosarele X”.

Printre cele mai bizare relatari despre cele aproape 800 de „intalniri” cu extraterestrii semnalate in acea perioada se numara marturia a doi baieti britanici care au afirmat ca au vorbit cu un martian, al carui cap era in forma de lamaie si care a aparut in fata lor, venind de pe un camp, pe 4 mai 1995.

„Va vrem, veniti cu noi”, ar fi spus extraterestrul, potrivit unui raport al politiei britanice, intocmit pe baza declaratiilor celor doi copii, care pareau „agitati si nelinistiti”.

„Au declarat ca acesta era mare cat patru case si ca se tinea la aproximativ zece metri de ei”, se afirma in acest raport, care mai precizeaza ca doi politisti trimisi la fata locului, doua zile mai tarziu, nu au gasit decat un agricultor care smulgea iarba din culturile sale.

Un alt incident a fost inregistrat la primele ore ale zilei de 15 iulie 1996, cand un OZN a fost reperat zburand deasupra cimitirului din Widnes, in nord-vestul Marii Britanii, inainte de a trimite niste raze laser catre sol.

„Este evident faptul ca exista un fel de legatura intre povestile spuse in ziare, emisiunile tv si filmele despre extraterestri si numarul cazurilor de observare a OZN-urilor care sunt raportate”, a comentat David Clarke, un expert in acest domeniu.

In afara lui 1996, un alt an foarte productiv din punctul de vedere al cazurilor de „intalniri cu OZN-uri”raportate a fost 1978, care coincide, de altfel, cu anul de dupa lansarea peliculei „Intalnire de gradul trei”, de Steven Spielberg.

sursa: Caplimpede

loading...
Comments
To Top