Take a fresh look at your lifestyle.

Dosarele secrete din marina rusa: Exista baze extraterestre pe fundul oceanelor si al lacurilor!

Marina rusă a declasificat dosarele secrete în care au fost consemnate de-a lungul timpului mai multe întâlniri ciudate cu nave extraterestre. Înregistrările datează cu precădere din perioada comunistă și au fost consemnate fenomene stranii și inexplicabile cu care s-a confruntat armata rusă într-o perioadă de aproximativ 50 de ani.

Chiar înainte ca informațiile să fie puse la dispoziția opiniei publice, s-a format o echipă de cercetare, condusă de un fost ofițer în marina rusă, Vladimir Azhazha, care a emis teorii concludente cu privire la aceste fenomene.

Cincizeci la sută dintre întâlnirile cu OZN-urile s-au petrecut în apă, fie în oceane, mări sau lacuri. În acest sens, tindem să credem că ființele de pe alte planete iubesc apa„, susține Vladimir Azhazha.

Într-o zi, un submarin rus a avut o misiune în Oceanul Pacific. Chiar pe fundul oceanului au fost detectate șase obiecte neidentificate care se mișcau cu viteze impresionante. În urma unor manevre impresionante, echipajul rus a scos submarinul la suprafață și astfel a reușit să scape de urmăritori. Obiectele neidentificate au ieșit din ocean luându-și zborul spre culmile cerului. În doar câteva secunde nu au mai fost zărite nici pe radar.

Cele mai multe dintre întâlnirile stranii s-au produs în zona Triunghiului Bermudelor, unde navele și submarinele rusești au desfășurat o sumedenie de misiuni. În momentul în care flota rusească intra într-o anumită zonă diverse defecțiuni tehnice se produceau. De asemenea, se puteau zări cu și cu ochiul liber diverse farfurii zburătoare care fie survolau zona sau se aflau pe fundul oceanului.

Loading...

În cele mai multe dintre cazuri obiectele neidentificate dezvoltau viteze incredibile de peste 300 de noduri. Accelerația era atât de puternică încât ai senzația că legile fizicii sunt sfidate de OZN-urile care se aflau în apă. Nu trebuie să uităm că în apă este extrem de dificil pentru a dezvolta asemenea viteze în condițiile în care un submarin din ziua de astăzi nu se poate deplasa cu mai mult de 20 de noduri pe oră.” a mai consemnat Azhazha în raportul său.

O altă întâmplare incredibilă s-a petrecut în 1982 în Lacul Baikal, unde un grup de pescari a alertat autoritățile locale că mai multe lumini puternice se vad pe fundul lacului. Atunci a fost trimisă armata și mai mulți scafandri s-au scufundat în adâncurile lacului. La aproximativ 50 de metri adâncime s-au întâlnit cu mai multe ființe umanoide îmbrăcate în costume argintii. Au încercat să-i prindă, dar s-a iscat o confruntare și trei soldați ruși au fost omorâți și ceilalți patru răniți.

ozn in oceanEste posibil ca acești umanoizi să aibă baze militare pe fundul apelor pentru că acolo omul ajunge foarte rar. Aceasta este doar o ipoteză, dar trebuie și ea luată în calcul„, este de părere fostul ofițer Vladimir Azhazha.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante întâlniri pe care le-a avut armata din Rusia cu diverse forme de viață care provin din îndepărtatul Univers. Cu toate acestea, există mai mulți sceptici din cadrul reprezentaților marinei ruse care sunt de părere că toate aceste relatări au fost simpli iluzii optice.

loading...