Take a fresh look at your lifestyle.

Dosarele secrete americane: COBAI FĂRĂ VOIE AI RĂZBOIULUI RECE

În timpul războiului rece dintre URSS și SUA, miza nu a fost numai aceea privind cine ajunge primul pe Lună. S-au investit sume uriașe în experimente parapsihologice. Se spune că URSS în acea perioadă a investit un miliard de dolari, pentru experimente secrete privind posibilitatea citirii gândurilor.

Specialiștii din URSS inventaseră un dispozitiv numit cerpan, care avea posibilitatea înmagazinării radiației electromagnetice de înaltă frecvență, care putea afecta alte obiecte. Un asemenea dispozitiv putea acumula în el bioenergia de la oameni, plante și animale, putând să o elibereze ulterior în exterior.

În ceea ce privește experimentele din SUA, acestea erau axate pe controlul minții celorlalți cu autorul undelor electromagnetice. Aceste cercetări erau ilegale, cercetătorii utilizau deseori substanțe interzise, hipnoza, agenți radiologici sau biologici. Vladimir Putin a făcut referire într-un interviu la armele psihologice pe care rușii le folosesc. În anul 1973, o navă spațială numită Skylab a fotografiat din greșeală zona numită Area 51. S-a declanșat un război uriaș între CIA și NASA.

Area 51 este considerată de către autoritățile americane cea mai sensibilă zonă. Ceea ce se știe este faptul că în această locație se experimentează cele mai importante descoperiri ale SUA, privind proiectele secrete. De exemplu, aici au fost testate avioanele invizibile. În 2013, datorită desecretizării unor documente, CIA a fost obligată să recunoască că această bază există.

În timpul războiului rece, respectiv în perioada 1953-1964, SUA a dezvoltat și aplicat 146 de programe, în care americanii, fără consimţământul acestora, au fost subiecții unor experimente periculoase pentru sănătatea lor. Au fost testate cele mai puternice droguri. Testele s-au extins și la anumiți străini care vizitau SUA. Fiecare individ era supravegheat și analizat comportamental.
Să ne aducem aminte de Războiul din Golful Porcilor, desfășurat sub președintele Kennedy, în care câteva sute de cubanezi, antrenați atât fizic dar și mental de către americani, au pornit un război împotriva Cubei.

Să nu uităm că teroriștii, autori ale marilor acte teroriste, făceau parte din această categorie de indivizi, special antrenată. În timpul celui de al doilea Război Mondial, Japonia a testat pe câteva sute de japonezi, fără știința și avizul acestora, reacția pe care corpul uman o are la plutoniu. Abia în 1995, după 50 de ani, când s-a făcut desecretizarea unor dosare, japonezii au cunoscut acest lucru.
În ceea ce privește militarii kamikaze, care voluntar se ofereau să moară, dosarele desecretizate arată faptul că aceștia erau incluși în programe de spălare a creierului.

Loading...

razboiul rece

Au fost testate amfetamine, pe un număr mare de americani. Rezultatele au fost spectaculoase. Persoana în cauză putea să stea treaz 40 de ore. Ulterior, în sport au fost interzise aceste medicamente. Alte teste pe care le-au făcut americanii, pentru a avea randament maxim în luptele antitero sunt cele denumite gâsca indiană. Persoanele în cauză erau antrenate fizic și mental pentru a putea escalada munți cu înălțimi de 10000 de metri.

Alte teste vizau alimentarea cu oxigen în timpul scufundărilor sau supracontrolul fluxului sanguin. Scopul acestor teste este de a obține supersoldați care pot supraviețui în condiții extreme, arme biologice, nucleare, temperaturi extreme.

loading...

Comentariile sunt închise.