Dosare secrete: Nava extraterestră de 4000 de ani descoperită în Marele Canion

Dosare secrete: Nava extraterestră de 4000 de ani descoperită în Marele Canion

Unul dintre cele mai interesant secret al Statelor Unite ale Americii, cu privire la OZN-urile de pe Terra, este nava extraterestră descoperită în Marele Canion. O poveste incredibilă, care demonstrează încă o dată că adevărul este ascuns cu desăvârșire de ochii oamenilor.

Totul a început când un turist a descoperit o imensă „coajă” neidentificată de metal în Marele Canion din Statele Unite. Imediat a anunțat autoritățile, care au trimis o echipă specială pentru a studia imensa bucată de metal.

Folosind datarea cu carbon, au reușit să aproximeze obiectul misterios în jurul anului 2000 î.en, ceea ce ar însemna că această ambarcațiune extraterestră ar fi fost mai veche de 4000 de ani.

Oamenii de știință, membri ai unui grup secret militar pentru OZN-uri, au inspectat presupusa navă sferică și au găsit-o în stare bună, în ciuda aterizării sale abrupte și a vârstei incredibile. Materialul necunoscut. din care era făcută nava, emitea radiații la un nivel scăzut.

Nava a fost luată din locul în care a fost descoperită și a fost dusă într-un loc secret, pentru a fi studiată mai amănunțit.

„Contactele mele îmi spun că acest lucru este cu siguranță de origine extraterestră și avea echipaj între 12 la 20 de persoane , “ a declarat Dr. Henry Leaumont, astronom cu sediul în California.

Loading...

Datarea de carbon arată că a aterizat forțat la baza canionului în jurul anului 2000 î.Hr. Caracteristicile acestei cabine sugerează că membrii echipajului erau foarte asemănători cu oamenii, deși semnificativ mai mici. Se pare că ei respirau oxigenul, manevrau OZN-urile atomice cu un sistem de direcție magnetică și transportau la bord aprovizionarea cu alimente și apă.”, a mai declarat specialistul american pentru Weekly World News.

Un raport secret susține că membrii echipajului au trăit mai mulți ani în OZN, după ce acesta s-a prăbușit.

Picturile găsite în apropierea locului accidentului arată ciudate creaturi umanoide cu capete bulboase. Experții cred că aceste creaturi erau extratereștrii proveniți din vechiul OZN.

Nava extraterestră

Cu toate acestea, nu mai există alte informații cu privire la acest OZN și se pare că descoperirea este negată de oficialii americani.

Referințe – thinkaboutitdocs.com/ http://weeklyworldnews.com/

loading...

Related posts