X-Files

Dosare declasificate: Informaţii uluitoare cu privire la OZN-uri

Începând cu anul 2004, în zonele în care există zăcăminte de uraniu sau în apropierea centralelor nucleare, s-au înmulțit aparițiile OZN-urilor. În Iran, deasupra celor două centrale nucleare, aceste vizite sunt aproape obișnuite. În Mexic, țară cu multe resurse de uraniu, zonele respective sunt vizitate periodic de OZN-uri.

Autoritățile din cele două țări au luat măsuri speciale de securitate, pentru aceste zone. În rapoartele care au fost declasificate se spune că în perioada 1947-1952, deasupra unei centrale nucleare din Los Almos, SUA, au fost vizualizate 39 de apariții ale OZN-urilor. Specialiști militari care au lucrat în centrale nucleare vorbesc despre faptul că apariția OZN-urilor deasupra centralelor nucleare producea întreruperi sau perturbări ale procesului tehnologic, situații deosebit de periculoase pentru locuitorii din zonă.

Specialiștii explică aceste întreruperi prin faptul că OZN-urile produc un efect electromagnetic care perturbă funcționarea centralei. Se știe faptul că în Europa, Germania are cea mai mare putere nucleară. În 30 decembrie 1980, deasupra unei centrale nucleare din Germania, s-a oprit minute bune un OZN, care a început să tragă cu niște raze în direcția centralei. O bună parte din instalație s-a defectat, iar pericolul să se producă o catastrofă a fost cu puțin evitat.

Se cunoaște faptul că NATO are în Europa depozitate 480 de bombe nucleare în Turcia, Belgia, Olanda, Marea Britanie, Germania și Italia. Specialiștii sunt preocupați de securitatea acestora, dat fiind posibilitatea apariției OZN-urilor în zonă, care poate duce la o catastrofă. În perioada războiului rece, au fost ani, în care SUA și URSS au avut 172 de teste nucleare. Un test la două zile.

Sunt specialiști care susțin că în acea perioadă s-a înmulțit numărul de vizite ale OZN-urilor.
Începând cu 1992, testele nucleare au fost interzise, iar numărul aparițiilor OZN-urilor a fost mult mai mic. Există țări care în anul 2014, au fost foarte deschise și corecte cu informațiile privind apariția OZN-urilor, după ce ani de zile au negat existența lor. Franța și Marea Britanie au declasificat câteva mii de rapoarte în acest sens, pe care le-au făcut publice. Mulți s-au întrebat de unde atâta transparență?
În 2013, s-a hotărât la cel mai înalt nivel al celor mai puternice state, ca populația să înceapă să fie pregătită, etapă cu etapă, referitor la fenomenul extraterestru.

extraterestrii1 - Dosare declasificate: Informaţii uluitoare cu privire la OZN-uri

Televiziunile prezintă reportaje și filme, specialiștii recunosc existența fenomenului, dar totul după 70 de ani de negare sau minciuni. Ne întrebăm, de ce trebuie să fim pregătiți?

loading...
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top