DONALD TRUMP, rachetele sosesc! Rusia se pregătește de război

DONALD TRUMP, rachetele sosesc! Rusia se pregătește de război

Este avertismentul pe care Donald Trump l-a făcut pe Twitter, în 11aprilie 2018 și se adresa Rusiei. El a mai completat, nu puteți să vă asociați cu un animal care ucide cu gaz propriul popor și iubește acest lucru. Este un avertisment dur dat lui Bachar el Assad și aliaților lui.

Pe de altă parte, Rusia a declarat că va distruge oricare rachetă va fi lansată asupra Siriei. Într-un alt mesaj, Donal Trump a scris, SUA nu a avut relații atât de proaste cu Rusia, nici măcar în timpul războiului rece. Președintele Putin și Iranul sunt responsabili pentru susținerea lui Assad. Un animal care trebuie să plătească prețul.

În 9 aprilie 2018, într-o conferință de presă, Trump a declarat că în 48 de ore se va decide asupra unui eventual articol asupra Siriei.

La rândul ei, Siria a răspuns la aceste declarații, susținând că este vorba despre o escaladare periculoasă. În ultimele două zile, Trump a telefonat de două ori președintelui Macron, căruia i-a cerut o susținere fermă.

Rusia îl susține pe Bachar al Assad, care după un conflict devastator, peste 350000 de victime, a reușit să controleze jumătate din teritoriul sirian.

În după amiaza de 11 aprilie 2018, avioane de luptă americane au survolat frontiera cu Irakul. Avioanele civile occidentale care efectuau curse către Siria și-au anulat zborurile.

Loading...

Controlorii europeni de trafic aerian au lansat alerta rapidă pentru companiile meridionale de aviație, invocând faptul că în următoarele 72 de ore există riscul unor bombardamente în Siria.

Conform unor surse, bazele militare siriene și centrele importante ale guvernului sirian sunt în alertă. Armata siriană a început să transfere avioanele militare către Hmeimim, o bază militară rusească.

rachete

Revista Foreign Policy a publicat un articol în care se spune, față de atacul din 2017, în care USA au lansat 59 de rachete din Marea Mediterană asupra unei baze militare siriene, viitorul atac va trebui să fie mult mai puternic, deoarece atacul din 2017, nu a reușit să distrugă baza militară siriană.

Pentru a paraliza puterea lui Assad, SUA vor fi obligate să acționeze consecutiv asupra mai multor baze militare.

loading...

Related posts