Take a fresh look at your lifestyle.

Domuri de sticlă construite pe Lună! NASA ascunde existența lor

Cea mai recentă revelație a pasionaților teoriilor conspiraționiste sunt așa-zisele domuri de sticlă de pe Lună. Acestea aparțin unei civilizații extraterestre și, în general, sunt construite de către cei care ne supraveghează planeta de mii de ani.

Cupolele de sticlă de pe Lună

Nu este pentru prima dată când se vehiculează faptul că pe Lună ar exista viața extraterestră. De asemenea, s-a vehiculat ideea care susține că Luna este proprietatea unei civilizații extrem de avansate, care a construit numeroase baze secrete sau domuri de sticlă, din care se face supravegherea planetei noastre de la distanță.

Se crede că presupusele cupole de sticlă, descoperite în fotografiile suprafeței Lunii NASA, dețin o atmosferă controlată în mod artificial, potrivit pentru coloniști străin din sistemele planetare îndepărtate.

Acestea sunt cunoscute de NASA de zeci de ani, dar agenția spațială a ascuns prezența structurilor de pe suprafata Lunii în mod deliberat. Primul dom de sticlă pe care îl vedem este cel din apropierea craterului AITKEN.

Presupusa bază secretă a fost descoperită de ufologul Scott Waring, care a descoperit această structură masivă, observând unele NASA fotografie făcute în decembrie 1972.

„Se presupune că aici este locul unde NASA a găsit baza extratereștrilor, care încă funcționa și apoi a pus 1000 de soldați americani, potrivit informațiilor furnizate de hackerul Gary McKinnon. Dacă acest lucru este adevărat și această cupolă din crater este baza extraterestră, atunci aceste fotografii pe care le postez, ar putea fi primele fotografii ale orașului „Luna” așa cum a fost numit în trecut „, a spus Scott Waring.

Loading...

Este limpede că NASA nu va recunoaște niciodată aceste zvonuri, dar există foarte mulți ufologi, din toată lumea, care sunt de părere că pe Lună putem descoperi numeroase lucruri, care au aparținut extratereștrilor, sau încă mai aparțin.

Un alt oraș?

O altă structură posibilă a fost identificată la coordonatele 5 ° 48’39.97 „N 143 ° 36’46.91” cu Google Moon. Scott Waring a fost capabil să determine că acest oraș lunar a fost construit în craterul cunoscut de oamenii de știință drept Craterul Harden, care are un diametru de 14,8 km.

loading...

Comentariile sunt închise.