Mistere

Bizar

Doi copii din Marea Britanie comunica cu spiritele in propria casa

2views

Pentru orice om a conștientiza existența unui spirit și a putea comunica cu un el este o enormă provocare. Chiar dacă pare incredibil, există și astfel de oameni, dotați cu anumite simțuri aparte, care sunt capabili să acceadă în această lume mistică a spiritelor și să pună bazele comunicării.

Doar gândul de a vedea o fantomă sperie orice copil din întreaga lume, dar nu este cazul și fraților Jadon și Lucy Billington care și-au făcut prieteni în rândul spiritelor. Cei doi copii, în vrâstă de 10 ani băiatul și doar 8 ani fata, sunt dotați cu puteri paranormale pentru că pot comunica cu spiritele. Cei doi frați vorbesc regulat cu fel de fel de spirite, în casa lor din Cheshire, Marea Britanie, și chiar și-au făcut prieteni printre cei din lumea de dincolo.

Totul a început acum câțiva ani, când Jason  a fost vizitat de un înger. I-a spus mamei sale ceea ce i s-a întâmplat, dar aceasta nu prea l-a luat în serios, crezând că sunt fabulațiile unui copil. Din acea clipă ceva s-a schimbat în viața lui Jason și parcă îngerul respectiv i-a oferit putea de a comunica cu spiritele celor morți. Prima experiența pe care Jason a avut-o cu morții s-a petrecut în 2011, timp în care familia Billington locuia într-o altă casă. Între timp ei s-au mutat, dar spiritele au continuat să comunice cu Jason. Mai târziu părinții au descoperit faptul că și fiica lor Lucy avea acest har.

Într-o noapte mă uitam la televizor și l-am întrebat pe Jason dacă toate acestea sunt adevărate, dacă fantomele există la noi în casă. În cazul în care există să demonstreze acest lucru. Dintr-o dată am văzut cum hainele se mutau singure prin casă, am simțit cum ceva rece îmi atinge piciorul și atunci mi-am dat seama că tot ceea ce se petrece este real“, susține mama celor doi copii.

Interesant este faptul că cei doi copii, pe lângă spiritele oamenilor decedați, mai comunică și cu îngerii. Jason a stabilit o legătură puternică cu îngerul Mihail și atunci când are nevoie de îndrumare apelează la sfaturile sale. Pe lângă această legătura puternica, Jason mai vorbește și cu spiritul bunicii sale, care se află în lumea celor drepți cu mult timp înainte ca micuțul să fi văzut lumina zilei.

Loading...

comunicarea cu spiritele

Această poveste a șocat întreaga opinie publică odată cu apariția ei în presa din Mare Britanie. Faptul, în condițiile în care este veridic, confirmă încă o dată prezența unei alte lumi aflată dincolo de moarte în care spiritele continuă să existe independent de corpul fizic.

loading...