Mistere

Descopera

DOGONII SUSȚIN CĂ PE PLANETA SIRIUS S-AU NĂSCUT OAMENI

11views

Sirius sau Steaua Câinelui este o planetă misterioasă. Este de două ori mai mare decât Soarele și de 23 de ori mai strălucitoare. În antichitate, era considerată soarele din spatele soarelui. Era adevărata putere a Soarelui care venea din spatele acestuia. Despre Soare se spune că întreține viața fizică, în timp ce Sirius întreține lumea spirituală. Asocierea lui Sirius cu divinul se regăsește nu numai la antici. Această credință o regăsim și astăzi în anumite culturi.

Egiptenii o asociau cu Isis, zeița-mamă. Sistemul calendaristic egiptean era calculat în funcție de Sirius, mai precis de apariția acesteia pe cer, chiar înainte ca Nilul să inunde. Canicula care se producea după apariția acestei planete, era pusă pe seama faptului că Soarele prindea putere de la Sirius. Caniculă provine de la latinescul caniş, care înseamnă câine. De aici, provine și numele ei de Steaua Câinelui.

Mulți egiptologi afirmă că cele trei piramide de la Gizeh au fost construite în aliniere perfectă cu stelele Centurii lui Oreon și că lumina acestora era utilizată la ceremoniile ținute în școlile misterelor. Egiptenii știau că o dată pe an, Soarele se află în linie dreaptă cu Sirius. De aceea, Marea Piramidă a fost construită în așa fel, încât în acel moment sacru, lumina stelei să cadă pe piatra zeului suprem, prin capătul de sus a Marii Galerii și să coboare pe creștetul Marelui Preot, care primea în trupul lui puterea solară supremă, pe care o transmitea apoi altor inițiați, în vederea evoluării lor ca ființe divine. Descoperirile recente din Marea Piramidă și misterioasele guri de aerisire, le-au confirmat cercetătorilor importanța planetei Sirius în acest proiect.

Camera regelui era aliniată cu Orion, iar cea a reginei cu Sirius.  Multe persoane au asociat steaua cu figura unui câine și au văzut-o ca pe o forță misterioasă. În 1971, a fost publicată cartea Misterele lui Sirius, în care se vorbește despre un trib din Mâli, numit Dogon.
Dogonii cunosc amănunte despre planeta Sirius de acum 700 de ani, în timp ce omenirea a accesat la aceste informații, acum două decenii. Dogonii au spus că lângă steaua Sirius se află o steluță, care are cea mai densă materie din Univers. Această steluță efectuează o mișcare de rotație completă la 15 ani.

Abia în 1990, telescopul Hubble a putut identifica această stea pitică, albă, care a fost numită Sirius B. Întrebați de unde știau ei, dogonii, aceste lucruri, cei mai bătrâni din trib, au spus o poveste, care se perpetua de la o generație la alta. Este vorba despre o navă de foc, din care ieșeau tunete, care a coborât pe Pământ. Din navă au coborât niște ființe, asemănătoare delfinilor, care le-au spus că vin de pe o planetă mică, de lângă Sirius. Ei susțineau că pe acea planetă se născuseră și oameni.

Loading...

Dogonii cunoșteau foarte multe amănunte despre cele două planete și nu numai. Ei aveau cunoștințe despre întregul sistem planetar.
Concluzia specialiștilor a fost una foarte clară. Fără un telescop performant nu se puteau cunoaște aceste date. Cu siguranță, dogonii au luat contact cu ființe extraterestre care le-au furnizat aceste informații. Asemenea egiptenilor, sumerienilor, dogonii au și ei mitul marelui învățat, care a venit din cer.  Totuși, cum pot fi asemănări atât de mari între niște culturi care nu au avut niciun fel de contact?
Sunt cercetători care au lansat teoria conform căreia preoții atlanți au fost liantul între aceste culturi.

binary sirius 69

Preoții atlanți au fost primii care au părăsit Atlantida. Văzând că populația s-a înmulțit, iar moravurile ușoare și corupția dominau acest popor, au plecat spre alte zări, ducând cu ei știința și înțelepciunea pe care o aveau. Și francmasonii venerează planeta Sirius. Imaginea lui Sirius în simbolismul francmasonic este uriașă. Sirius este cel mai glorificat obiect și necesită toată atenția noastră în Lojii, a spus scriitorul mason, Hutchinson.

loading...