DOGONII, civilizația care are legături strânse cu o specie extraterestră

O populație care trăiește în Mali și a cărei istorii este una excepțională. Dogonii sunt primii care a avut cunoștințe despre Sirius, cea mai strălucitoare stea. Ei susținea că în apropierea planetei mai există trei stele. De pe una dintre acestea a fi venit Dogonii pe Pământ.

Omenirea a descoperit aceste planete, mult mai târziu, după anul 1892. Mult timp, s-a crezut că cele trei planete, despre care vorbeau Dogonii și care se află poziționate în jurul lui Siriu, nu există, că ceea ce susțin ei este o legendă.

Dogonii cunoșteau faptul că fiecare planetă face o mișcare în în jurul lui Sirius, în 50 de ani. O dată la 50 de ani, ei celebrau acest eveniment. După anul 1991, astronomii au dat dreptate Dogonilor, descoperind existența celei de a treia planete, numită Sirius C, pe care Dogonii o consideră locul de origine.

Ceea ce au susținut Dogonii sute de ani a început să devină realitate. Dogonii trăiesc izolați în Africa, practic, contactul lor cu lumea exterioară este foste redus și limitat și cu toate acestea, cunoștințele lor astronomice sunt importante.

Ei cunosc fazele pe care le are planeta Venus și susțin că în apropierea planetei se află o stea, pe care omenirea a descoperit-o, de curând. Este vorba despre asteroidul Toro. Cerul este împărțit în 22 de zone, conform hărții lor astrale, în care sunt 226 de constelații. Ei cunosc existența celor patru mari sateliți ai planetei Saturn, care nu se pot vedea cu ochiul liber.

Toate cunoștințele și informațiile pe care Dogonii le au, au surprins lumea științifică. O populație primitivă, izolată, cu un asemenea nivel de cunoștințe. Cine sunt Dogonii și care este istoria lor?

Loading...

Conform credinței lor, universul are forma unei spirale conice. Strămoșii lor au fost amfibieni și au fost aduși pe Pământ, de pe Sirius C. Ei serbează cu mult fast Ziua Peștelui, find în legătură cu originile lor.

Aceeași credință o întâlnim și la sumerieni. Textele sumeriene descriu oamenii-pește, veniți de pe altă planetă, pe Pământ. Aceștia aveau culoarea roșie și au fost aduși pe Pământ de niște turbioane imense. S-au retras în apele oceanului pentru a supraviețui.

sirius

În credința Dogonilor, puterea Pământului este dată de apa dulce, care reprezintă masculinul și de cea sărată, care reprezintă femininul. Fără cunoștințe avansate de matematică, fizică, fără telescoape sau alte mijloace, Dogonii dețin cunoștințe pe care omenirea le-a aflat la sute de ani diferență. Pentru unii oameni de știință, legendele lor nu sunt simple fabulații, sunt realitate.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)