The news is by your side.

Documentele Takenouchi relatează adevărata istorie a omenirii

Documentele Takenouchi dezvăluie numeroase secrete ale umanităţii precum evoluţia omului pe Terra, locul încă nedescoperit unde s-a aflat Atlantida şi chiar adevăratul mormânt al lui Iisus. Nu este nicio îndoială, că acest set de documente poate şi trebuie să rescrie întreaga istorie a omenirii, care a fost deformată din motive subiective.

Documentele Takenouchi sunt de origine japoneză şi au fost scrise cu aproape 2000 de ani în urmă. Au fost descoperite dintr-o pură întâmplare în 1930 de către un grup de arheologi japonezi. Atunci când au fost studiate, s-a stabilit că au fost folosite două limbi pentru redatarea lor: caractere moderne japoneze, denumite Kana şi caractere tradiţionale chinezeşti.

Interesant este faptul că înainte să fie rescrise de către maestrul Takenouchino Matori, informaţia de pe pergamentele originale a fost redactată în toate limbile lumii din acea vreme, inclusiv ebraica, greacă, hieroglife egiptene, sanscrită, chineză sau latină. Nu se poate preciza cine le-a redactat, dar este lesne de înţeles că a vrut să transmită umanităţii adevărul despre cele mai importante momente în dezvoltarea civilizaţiei umane.

Iisus a murit în Japonia

Textele apocrife au fost redactate în timpul în care Japonia antică era dominată de zei şi cuprind întreaga istorie a umanităţii. Cele mai importante pasaje se referă la viaţa adevăraţilorconducători” ai lumii precum Moise, Iisus, Buddha Shakyamuni, Confucius și Lao-Tsu. Aceştia au fost trimişi pe Terra pentru a influenţa decisiv cursul dezvoltării umanităţii.

Partea cea mai interesantă pentru creştini se referă l adevărata poveste a lui Iisus. Textele antice povestesc cum acesta a vizitat Japonia în perioada anilor lipsă, adică atunci când a avut între 21 şi 33 de ani, şi atunci a reuşit să studieze şi să înţeleagă elementele cheie din tradiţia niponă. După această experienţă s-a întors la Ierusalim pentru a propovădui creştinismul. Aici a fost trădat de către Iuda, dar pe cruce nu a ajuns el ci fratele său mai mic, despre care Biblia nu pomeneşte, Sukuri.

În tot acest timp, Iisus a avut posibilitatea să se refugieze într-un sat uitat de lume în Siberia. După o perioadă de timp, atunci când lucrurile s-au calmat, Iisus a revenit în Japonia, mai precis în Shingo, unde s-a căsătorit şi a avut 3 copii. A murit la vârsta de 106 ani şi a fost înmormântat în satul în care şi-a trăit viaţa. În ziua de astăzi, în Shingo se află adevăratul mormânt al lui Iisus, care este însoţit de o tăbliţă pe care scrie adevărata sa poveste.

mormant-iisus Documentele Takenouchi relatează adevărata istorie a omenirii

Legendarele continente Mu şi Atlantida au existat cu adevărat

Documentele Takenouchi descriu cu lux de amănunte viaţa de pe cele două continente demult dispărute, Mu şi Atlantida. Se spune că acolo ar fi trăit civilizaţii extrem de avansate din punct de vedere tehnologic, dar şi spiritual. Aceşti oameni au fost ghidaţi de extităţi extraterestre în evoluţia lor, motiv pentru care au ajuns la un stadiu al dezvoltării aşa cum poate niciodată nu o să se mai întâlnească pe Terra.

Aceste civilizaţii au fost conduse de mai multe generaţii de zei. Continentele s-au scufundat în timpul Tenpenchii, adică momentul în care numeroase dezastre naturale au pus stăpânire pe Terra. Nu se menţionează motivul pentru care zeii nu au intervenit în salvarea civilizaţiilor, dar se sugerează că numeroase controverse s-au petrecut în acele vremuri.

Documentele au fost păstrate de-a lungul timpului sub pecetea secretului, dar în Al Doilea Război Mondial setul original a fost distrus pentru totdeauna. În prezent, un duplicat există în posesia unei familii din Japonia, dar se spune că numeroase informaţii vitale despre istoria omenirii au fost alterate.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și